Rīgas "Dinamo" septembrī aizvadīs sešas mājas spēles, pēdējais regulārā čempionāta mačs 1.martā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lauris Dārziņš
Lauris Dārziņš Foto: Raimonds Volonts, "Dinamo Rīga"

Rīgas "Dinamo" komanda septembrī aizvadīs sešas mājas spēles "Arēnā Rīga", bet Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārās sezonas pēdējo spēli - 1.martā.

KHL piektdien pilnībā publicēja jaunās sezonas kalendāru. Jau iepriekš bija zināms, ka Rīgas "Dinamo" jauno sezonu sāks ar trim mačiem izbraukumā (pret Jaroslavļas "Lokomotiv", Maskavas CSKA un Pekinas "Kuņluņ Red Star").

Publicētajā kalendārā redzams, ka septembrī rīdziniekiem būs jāaizvada 12 spēles, sešas no tām savā laukumā.

Pēc atgriešanās no sezonas pirmā izbraukuma "Dinamo" 8.septembrī uz sava ledus tiksies ar Čeļabinskas "Traktor", 12.septembrī atkal tiksies ar "Lokomotiv", 14.septembrī ar Ņižņijnovgorodas "Torpedo", 16.septembrī ar Nursultanas "Baris", 27.septembrī ar "Sočiem", 29.septembrī ar Čerepovecas "Sverstaļ".

Sezonas otrajā izbraukumā no 19 līdz 23.septembrim Rīgas vienība aizvadīs trīs spēles, tiekoties ar Maskavas "Spartak", Maskavas "Dinamo" un "Severstaļ".

Regulārās sezonas pēdējo spēli Rīgas "Dinamo" aizvadīs 2022.gada 1.martā, kad savā laukumā uzņems "Spartak".

Viss KHL sezonas kalendārs pieejams līgas mājaslapā tīmeklī.

Regulārajā sezonā katra komanda aizvadīs 56 spēles. Viena spēle viesos un arī mājās tiks aizvadīta ar katru komandu (46 spēles), bet vēl desmit spēles (piecas viesos un piecas mājās) tiks izspēlētas ar savas konferences vienībām.

KHL 2021./22.gada sezonas pēdējā spēle plānota 1.martā. Trīs dienas vēlāk sāksies izslēgšanas spēles. Ja KHL finālā būs nepieciešamas septiņas spēles, tā tiks aizvadīta 30.aprīlī.

Rīdzinieki Gagarina kausā nav spēlējuši septiņas sezonas pēc kārtas, aizvadītajā sezonā paliekot pēdējā vietā līgā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu