Rīgas "Dinamo" mājas spēles jaunajā sezonā drīkstēs apmeklēt vakcinētie un Covid-19 pārslimojušie

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Hokeja fani Kontinentālās hokeja līgas spēlē ''Arēnā Rīga'', kurā tiekas Rīgas ''Dinamo'' un Ņižņijnovgorodas ''Torpedo'' komandas.
Hokeja fani Kontinentālās hokeja līgas spēlē ''Arēnā Rīga'', kurā tiekas Rīgas ''Dinamo'' un Ņižņijnovgorodas ''Torpedo'' komandas. Foto: Edijs Pālens/LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Rīgas "Dinamo" mājas spēles jaunajā sezonā klātienē drīkstēs apmeklēt tikai pret Covid-19 vakcinētie vai to izslimojušie līdzjutēji, intervijā portālam "sportacentrs.com" pauda vienības ģenerālmenedžeris Edgars Buncis.

Rīgas "Dinamo" komanda septembrī aizvadīs sešas mājas spēles "Arēnā Rīga".  Septembrī rīdziniekiem būs jāaizvada 12 spēles, sešas no tām savā laukumā.

Pēc atgriešanās no sezonas pirmā izbraukuma "Dinamo" 8.septembrī uz sava ledus tiksies ar Čeļabinskas "Traktor", 12.septembrī otro reizi sezonas ievadā krustos nūjas ar Jaroslavļas "Lokomotiv", 14.septembrī ar Ņižņijnovgorodas "Torpedo", 16.septembrī ar Nursultanas "Baris", 27.septembrī ar "Sočiem", 29.septembrī ar Čerepovecas "Severstaļ".

"Mēs plānojam iet Ministru kabineta piedāvāto scenāriju ar Covid-19 sertifikātiem. Nedalīsim arēnu pēc dzeltenā drošības principa, kas ļautu nākt arī testētajiem, bet būtu ierobežojumi. Mēs izmantosim zaļo scenāriju, kas klātienē dod lielāku brīvību," intervijā "sportacentrs.com" sacīja Buncis.

Regulārās sezonas pēdējo spēli Rīgas "Dinamo" aizvadīs 2022.gada 1.martā, kad savā laukumā uzņems Maskavas "Spartak".

Viss KHL sezonas kalendārs pieejams līgas mājaslapā tīmeklī.

Regulārajā sezonā katra komanda aizvadīs 56 spēles. Viena spēle viesos un arī mājās tiks aizvadīta ar katru komandu (46 spēles), bet vēl desmit spēles (piecas viesos un piecas mājās) tiks izspēlētas ar savas konferences vienībām.

KHL 2021./22.gada sezonas pēdējā spēle plānota 1.martā. Trīs dienas vēlāk sāksies izslēgšanas spēles. Ja KHL finālā būs nepieciešamas septiņas spēles, tā tiks aizvadīta 30.aprīlī.

Rīdzinieki Gagarina kausā nav spēlējuši septiņas sezonas pēc kārtas, aizvadītajā sezonā paliekot pēdējā vietā līgā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu