Pēc Anglijas zaudējuma "Euro 2020" finālā futbola fani aplaupījuši F-1 pilotu (1)

TVNET Auto
CopyDraugiem X Whatsapp
Lando Noriss
Lando Noriss Foto: Reuters/AFP/ScanPix. TVNET kolāža

Pēc Anglijas izlases zaudējuma Eiropas futbola čempionāta finālā vietējie fani kļuva nevaldāmi. No agresīvajiem līdzjutējiem pēc mača cietis ari Pirmās formulas (F-1) britu pilots Lando Noriss, vēsta BBC.

Pirmdien, 12. jūlijā, Anglijas futbola izlase Eiropas futbola čempionāta finālā pēcspēles sitienu sērijā piekāpās Itālijas futbolistiem.

Jau pirms mača, bet it sevišķi pēc tā, vietējie fani Londonas ielās sacēla pamatīgas nekārtības. Acīmredzot saniknotie futbola fani cilvēkus nešķiroja un bija gatavi uzbrukt pat savas valsts sporta zvaigznēm, jo šajā haosā aplaupīts tika F-1 komandas "McLaren" jaunā zvaigzne Lando Noriss.

21 gadu vecais pilots fināla maču skatījās klātienē un pēc tā noslēgšanās gājis uz savu auto, lai dotos mājās. Tajā brīdī viņam uzbrukuši divi vīrieši.

Viens no viņiem jauno pilotu sagrāba, kamēr otrs no sportista rokas norāva aptuveni 45 tūkstošus eiro vērto rokaspulksteni.

Policija par šo incidentu ir sākusi izmeklēšanu.

"McLaren" nāca klajā ar paziņojumu, norādot, ka ar Norisu viss ir kārtībā, tomēr jaunais pilots esot satricināts, kas ir saprotams.

Arī pats Noriss savā "Instagram" kontā uzrunāja fanus: "Paldies par vēstulēm. Gribēju pateikt, ka jūtos labi. Mēģinu sagatavoties un būt pareizajā zonā šai nedēļas nogalei, lai varētu parādīt savu labāko rezultātu. Mīlu jūs visus un nevaru sagaidīt, kad atkal jūs redzēšu trasē šajā nedēļas nogalē."

Noriss šobrīd F-1 sezonas kopvērtējumā ieņem augsto ceturto vietu, no trešajā vietā esošā "Red Bull" pilota Serhio Peresa atpaliekot vien par trim punktiem. Jaunais britu pilots arī ir vienīgais, kurš šogad visās deviņās sacīkstēs izcīnījis čempionāta ieskaites punktus.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu