Latvijas hokeja izlase ar 31 kandidātu sākusi gatavošanos olimpisko spēļu kvalifikācijai

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas hokeja izlases kandidāti
Latvijas hokeja izlases kandidāti Foto: lhf.lv

Sākot pirmo no gatavošanās posmiem gaidāmajam olimpiskās kvalifikācijas turnīram Rīgā, šonedēļ uz treniņnometni sapulcējušies izlases kandidāti, vēsta Latvijas Hokeja federācija (LHF).

Treniņnometne norisināsies laika posmā no 12. jūlija līdz 23. jūlijam, un tajā piedalās 31 hokejists, tai skaitā 4 vārtsargi, 10 aizsargi un 17 uzbrucēji.

Uz izlases kandidātu treniņnometni uzaicināti pārsvarā gados jaunie spēlētāji un ārzemju klubos spēlējošie, kuri iepriekš nav tik daudz redzēti klātienē, kā arī tie, kuri vēl nav devušies uz savām darba vietām ārzemēs.

Treniņi tiek aizvadīti gan uz ledus "Volvo SC" ledus hallē, gan Mežaparkā, kur fiziskās sagatavotības treniņi norisinās Ērika Visocka uzraudzībā.

Ar izlases kandidātiem uz ledus darbojās treneri Artis Ābols un Agris Saviels.

Latvijas hokejistiem vasaras beigās (no 26. līdz 29. augustam) savā laukumā "Arēnā Rīga" paredzēta dalība 2022. gada Pekinas ziemas olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrā. Pretī stāsies Francija, Itālija un Ungārija. Labākā no šīm četrām komandām izcīnīs ceļazīmi uz nākamā gada olimpiskajām spēlēm.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu