Mainīts RFS un "Klaksvik" spēles norises laiks (55)

CopyDraugiem X Whatsapp
RFS futbolisti
RFS futbolisti Foto: Nora Krevņeva-Baibakova

Mainīts ceturtdien paredzētās UEFA Konferences līgas kvalifikācijas kārtas atbildes mača starp RFS un Fēru salu vienību "Klaksvik" sākuma laiks, ziņo Latvijas klubs.

RFS komanda bija plānojusi ierasties Fēru salās jau trešdien, taču spēcīgā vēja dēļ tas neizdevās. Komanda no Rīgas izlidoja tikai ceturtdien no rīta, bet ieradās galamērķī aptuveni plkst.14 pēc Latvijas laika.

Spēlei starp abām komandām bija jāsākas šovakar plkst.21 pēc Latvijas laika, bet tagad cīņas sākums pārcelts. Duelis sāksies plkst.22 pēc Latvijas laika.

UEFA nolikums paredz, ka komandām spēles norises vietā jāierodas ne vēlāk par iepriekšējo dienu. Lēmumu par spēles pārcelšanu uz citu dienu var pieņemt tikai UEFA, ja tā saņēmusi ziņojumu, ka mačs noteiktajā dienā nevar norisināties.

Līdzīgā situācijā 1993.gada septembrī nonāca Latvijas klubs "RAF Jelgava", kas laikapstākļu dēļ nevarēja veikt nosēšanos Fēru salās, kur bija paredzēta UEFA Kausu ieguvēju kausa kvalifikācijas atbildes spēle ar "Havnar". Pirmajā mačā ar 1:0 uzvarējušajiem jelgavniekiem par neierašanos tika piešķirts tehniskais zaudējums ar 0:3, kas nozīmēja izstāšanos no turnīra.

Pirmajā cīņā RFS Slokas stadionā Jūrmalā ar 2:3 (0:2) piekāpās "Klaksvik.

Vārtus mājinieku labā guva Žiga Lipuščeks un Artūrs Zjuzins, viesiem - Bjūbekars Sumerī, Pals Kletskards un Heini Vatnsdāls.

1993.gada Eiropas Kausu ieguvēju kausa izcīņas priekšsacīkstēs Jelgavas RAF tika piešķirts zaudējums ar 0:3, jo pēc uzvaras savā laukumā ar 1:0 pār Torshavnas "Havnar Boltfelag" jelgavnieki laika apstākļu laicīgi dēļ nespēja ierasties uz atbildes spēli.

Kvalifikācijas turnīra nākamo kārtu sasniegs komanda, kas uzvarēs divu spēļu summā.

Kvalifikācijas turnīra pirmās kārtas spēles tiks aizvadītas 6. un 8., kā arī 13. un 15.jūlijā.

UEFA Konferences līgas pamatturnīrā spēlēs 32 komandas, no kurām garākais ceļš līdz pamatturnīram ir piecas kvalifikācijas kārtas.

Komentāri (55)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu