Kjūbans: Porziņģis nepelnīti tiek kritizēts (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: Reuters/ScanPix

Kristaps Porziņģis nepelnīti tiek kritizēs par sniegumu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas spēļu turnīrā, preses konferencē pauda Dalasas "Mavericks" kluba īpašnieks Marks Kjūbans.

Porziņģis šosezon "play-off" sērijā pret Losandželosas "Clippers" komandu vidēji mačā guva 13,1 punktu un izcīnīja 5,4 atlēkušās bumbas. Statistikas rādītāji bija ievērojami sliktāki nekā regulārajā čempionātā, kur Latvijas basketbolists vidēji guva 20,1 punktu un savāca 8,9 bumbas cīņā pie groziem.

"Domāju, ka viņš nepelnīti tika kritizēts," sacīja Kjūbans. "Izslēgšanas spēlēs viņš darīja tieši to, ko viņam lika," uzsvēra kluba īpašnieks, norādot uz to, ka Porziņģa loma uzbrukumā bija samazinājusies, jo viņam pārsvarā bija jāieņem pozīcija laukuma stūrī un jāizpilda tālmetieni.

"Viņš komandas labā upurēja savu individuālo statistiku. Viņš man un citiem teica, ka viņš vienkārši vēlas uzvarēt. Šī būs pirmā sezonā kopā ar Dalasas "Mavericks", kad viņš to sāks vesels. Viņš varēs strādāt pie citām lietām, lai stiprinātu ķermeni un uzlabotu savu spēli, nevis ies cauri rehabilitācijai."

Kjūbans atklāja, ka viņam pat nācies mierināt dēlu un paskaidrot, ka viņš neizprot situāciju ap Porziņģi. Kluba īpašnieks vēl atzīmēja, ka jaunā trenera vadībā līdzjutēji redzēs spēcīgāku komandu, kā arī labāku saspēli starp Porziņģi un Luku Dončiču.

"Mavericks" ceturtdien preses konferencē prezentēja jauno galveno treneri Džeisonu Kidu un ģenerālmenedžeri Niko Herisonu.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu