Kids: Porziņģis ir perfekti piemērots Dončičam (4)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis un Luka Dončičs
Kristaps Porziņģis un Luka Dončičs Foto: Reuters/ScanPix

Kristapam Porziņģim un Lukam Dončičam laukumā ir perfekta saderība, uzskata Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Dalasas "Mavericks" komandas galvenais treneris Džeisons Kids.

"Mavericks" ceturtdien preses konferencē prezentēja jauno vadību - galveno treneri Džeisonu Kidu un ģenerālmenedžeri Niko Herisonu.

Kluba vadība pauda prieku, ka Porziņģis starpsezonā devies bez traumām, tādējādi ir pamatotas cerības, ka viņš lieliski sagatavosies nākamajai sezonai.

"Esamu sajūsmā par to, ka KP [Kristaps Porziņģis] ir vesels. Viņš pats ir sajūsmā par to, un ir gatavs strādāt. Domāju, ka redzēsim pavisam citu KP," sacīja Kids.

"Viņam ir dotības, kādas daudziem nav šajā ligā. Kā treneris esmu lielā sajūsmā strādāt ar viņu kopā," piebilda "Mavericks" jaunais stūrmanis.

Kids arī pauda pārliecību, ka Porziņģim ar "Mavericks" līderi Dončiču ir lieliska saderība laukumā.

"Viņš ir perfekti piemērots Lukam."

Savukārt kluba jaunais ģenerālmenedžeris Herisons jautājumā par Porziņģi pievienojās Kida teiktajam. "Man nav ko piebilst, Džeisons visu pateica."

Porziņģis šosezon "play-off" sērijā pret Losandželosas "Clippers" komandu vidēji mačā guva 13,1 punktu un izcīnīja 5,4 atlēkušās bumbas. Statistikas rādītāji bija ievērojami sliktāki nekā regulārajā čempionātā, kur Latvijas basketbolists vidēji guva 20,1 punktu un savāca 8,9 bumbas cīņā pie groziem.

Kaut arī Porziņģis izpelnījies kritiku par savu sniegumu "play-off" turnīrā, kluba vadība likusi noprast, ka tā rēķinās ar Latvijas basketbolistu arī turpmāk.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu