Foto ⟩ Pirmā grupa Latvijas sportistu dodas uz Tokijas olimpiskajām spēlēm

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp

Pirmā grupa Latvijas sportistu piektdien, 16. jūlijā, lidostā "Rīga" no VIP termināla devās ceļā uz Tokijas olimpiskajām spēlēm.

Latvijas komanda ar reisu plkst. 16.35 lidoja uz Frankfurti, no kurienes ceļš turpināsies uz Japānas galvaspilsētu. 

Ceļā devušies olimpisko spēļu debitanti Latvijas 3x3 basketbolisti Agnis Čavars, Nauris Miezis, Kārlis Pauls Lasmanis, Edgars Krūmiņš, kā arī treneri Raimonds Feldmanis un Dāvis Feikners (visi - 3x3 basketbols).

Čavaram uzticēta Latvijas karoga nešana Tokijas olimpisko spēļu atklāšanas ceremonijā. Kā tikt galā šo atbildīgo uzdevumu, viņš konsultējies ar svarcēlāju Raimondu Bergmani, kurš bija karognesējs 1992. gada Barselonas Olimpiādē.

Tāpat pirmajā grupā uz Tokiju devās pludmales volejbolisti Edgars Točs un Mārtiņš Pļaviņš ar treneri Genādiju Samoilovu, kā arī Eiropas čempiones Tīna Laura Graudiņa un Anastasija Kravčenoka ar treneri Gustavo da Silvu Rošu.

Piektdien uz olimpiskajām spēlēm devās arī vienīgā Latvijas pārstāve šaušanas sportā Agate Rašmane un viņas treneris Vilnis Celmiņš.

18. jūlijā plkst .14.20 uz Tokiju dosies peldētāji Ieva Maļuka, Daniils Bobrovs un treneri Jūlija Kuzmina, Germans Jakubovskis, riteņbraukšanas treneris Toms Flaksis, kā arī Latvijas sieviešu tenisa pirmā rakete Aļona Ostapenko un viņas mamma Jeļena.

Pēc tam nākamā Latvijas sportistu došanās uz Tokiju plānota 21. jūlijā.

Tokijas olimpiskās spēles risināsies no 23. jūlija līdz 8. augustam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu