"Riga FC" papildina sastāvu ar Latvijas izlases pussargu Saveļjevu (506)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp

Latvijas čempione futbolā "Riga" papildinājusi sastāvu ar Latvijas izlases pussargu Alekseju Saveļjevu un ukraiņu pussargu Juriju Vakulko, informē klubs.

22 gadus vecais Saveļjevs ir "Skonto" akadēmijas audzēknis. 2017.gadā Saveļjevs debitēja Latvijas augstākajā līgā, "Babītes" sastāvā desmit spēlēs gūstot divus vārtus.

Pēdējos četrus gadus pussargs pavadīja dažādos Itālijas klubos, tajā skaitā bija pazīstamās "Verona" komandas paspārnē.

Itālijas C sērijā Saveļjevs aizvadīja 22 spēles un guva divus vārtus.

Latvijas nacionālajā izlasē Saveļjevs spēlējis piecos mačos un jūnijā guva savus pirmos vārtus, izceļoties pārbaudes mačā ar Vāciju. Viņš pārstāvējis arī vairākas Latvijas jaunatnes izlases.

Tikmēr 23 gadus vecais Vakulko ir Odesas sporta skolas audzēknis. 2014.gadā viņš kļuva par "Dnipro" futbolistu.

Ukrainas premjerlīgā Vakulko debitēja 2016.gadā. Kopumā šajā turnīrā Vakulko divu gadu laikā aizvadīja 38 spēles un guva divus vārtus.

2018.gadā notika Vakulko transfērs uz Serbijas futbola milzi Belgradas "Partizan". Serbijas augstākajā līgā Vakulko nospēlēja divas spēles. Pēdējās trīs sezonas Vakulko aizvadīja Ukrainas premjerlīgas klubos "Arsenal" un "Dnipro-1".

Viņš pārstāvējis Ukrainas jaunatnes izlases. U-21 izlases sastāvā Vakulko aizvadīja 16 spēles, guva divus vārtus un pēdējos gados bija arī komandas kapteinis.

"Riga" virslīgas kopvērtējuma tabulā ieņem otro vietu, no līderes RFS atpaliekot par diviem punktiem, taču sīvākie konkurenti no galvaspilsētas aizvadījuši par diviem mačiem mazāk. Uz starptautiskās skatuves "Riga" sezonu turpinās UEFA Konferences līgas kvalifikācijā.

Komentāri (506)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu