Paralimpiete sašutusi par tiesneses izteikto repliku, nodēvējot viņas sacensību apģērbu par nepiedienīgu (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Olīvija Brīna.
Olīvija Brīna. Foto: Reuters / Scanpix

Paralimpiete Olīvija Brīna ir sašutusi par sacensību laikā saņemto repliku no tiesneses, kas sportistes sacensību šortus nodēvējusi par pārāk īsiem un nepiedienīgiem, ziņo CNN.

Divkārtējā pasaules čempione paravieglatlētikā svētdien esot "palikusi mēma" pēc Anglijas čempionāta tāllēkšanas sacensību tiesneses komentāra par viņas sacensību īsbiksēm.

No sportistes ieraksta sociālās saziņas vietnē "Twitter" noprotams, ka sacensības tiesāja brīvprātīgie, kuriem viņa esot pateicīga par padarīto darbu. Tomēr vienas tiesneses sacītais viņu ļoti aizskāris.

Tiesnese viņai esot pateikusi, ka tāllēcējas sacensību šorti ir "par īsu un izskatās nepiedienīgi".

Olīvija Brīna Anglijas čempionāta sacensībās tāllēkšanā paravieglatlētiem.
Olīvija Brīna Anglijas čempionāta sacensībās tāllēkšanā paravieglatlētiem. Foto: https://twitter.com/BreenOlivia

"Tev nav tiesību norādīt, ko es varu vai nevaru vilkt. Kad startē sacensībās, ir jājūtas iespējami brīvāk un vieglāk. Tas palīdz sasniegt iespējami augstāko rezultātu. Mani šis komentārs sadusmoja. Ja būtu 16 gadus veca, tad noteikti sāktu raudāt," notikušo komentēja Brīna.

Sportiste sacensībās bija uzvilkusi ražotāja "adidas" sacensību īsos šortus, jo tie viņai ļaujot justies brīvi. Arī "adidas" pārstāvji jau publiski pauduši, ka ir Brīnas pusē, nodēvējot viņu par "iedvesmas avotu sacensībās un ārpus tām".

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu