Tests ⟩ Vai tu zini, kurš Latvijas olimpietis to izdarīja?

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Kad gan vēl, ja ne tieši tagad pārbaudīt savas zināšanas par to, kā mūsu olimpiešiem ir gājis iepriekšējos gados? Katru reizi, kad sportisti no Latvijas ir devušies uz Olimpiskajām spēlēm, viņi ir atgriezušies mājās ar godalgotām vietām vai neatņemamu pieredzi. Kādam ir veicies labāk, kādam ne tik, bet viņi visi ir uzvarētāji, jo par godalgotām vietām var cīnīties tikai paši labākie.

Konkurss ir noslēdzies! Paldies visiem dalībniekiem!

Tuvākajā laikā sazināsimies ar laimīgajiem uzvarētājiem: abred***@tvnet.lv ir laimējis dāvanu komplektu no OPTIBET, edua***@akmentini.com tiek pie RIMI dāvanu kartes 50 eiro vērtībā, bet ivars.upm****@gmail.com - pie jaunās izklaides platformas Tet+ abonementa 3 mēnešiem no TET. Apsveicam!

***

Ar šā testa palīdzību tu ne tikai varēsi pārbaudīt un atsvaidzināt savas zināšanas, bet, iespējams, arī uzzināsi kaut ko jaunu.

Izpildi šo testu laika posmā no 26.jūlija līdz 8.augustam un reģistrējies balvu izlozei. Trīs laimīgie tiks pie balvas no mūsu sponsoriem – dāvanu kartes no Rimi 50 eiro vērtībā, jaunās izklaides platformas Tet+ abonementa 3 mēnešiem no TET vai dāvanu komplekta no OPTIBET.

Balvu izlozes un datu apstrādes noteikumi ŠEIT.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu