Početino noslēdz jaunu līgumu ar PSG

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Francijas virslīgas futbola kluba Parīzes "Saint-Germain" (PSG) treneris Maurisio Početino piektdien pagarināja līgumu ar Francijas grandu uz vienu gadu.

Tagad Početino ir līgums ar PSG līdz 2023.gadam.

Argentīnietis janvārī pārņēma kluba vadību no atlaistā Vācijas speciālista Tomasa Tuhela, taču PSG bija jāpiekāpjas "Lille" cīņā par Francijas čempiona titulu, kā arī jāzaudē Čempionu līgas pusfinālā.

Kluba misiju Čempionu līgā pabeidza Mančestras "City".

Tomēr PSG ieguva Francijas kausu, finālcīņā ar 2:0 (1:0) pieveicot "Monaco" futbolistus.

"Es patiešām ļoti priecājos par sevi un arī par savu komandu," sacīja bijušais PSG kapteinis Početino. Iepriekš izskanēja baumas, ka viņš ir gatavs pamest komandu.

"Mums ir ļoti svarīgi just kluba uzticību, un mēs darīsim visu, lai atbalstītāji lepotos ar Parīzes "Saint-Germain"," viņš piebilda.

"Pirms divdesmit gadiem es biju šī kluba kapteinis, un tagad es esmu treneris. Tas ir sapņa piepildījums," sacīja Početino, solot, ka komanda vienoti sasniegs savus mērķus.

PSG šovasar aktīvi iesaistījusies transfēru tirgū, no "Liverpool" piesaistot nīderlandiešu pussargu Džordžīno Veinaldumu, Spānijas aizsargu Serhio Ramosu no Madrides "Real", kā arī par Eiropas čempionu kronēto itāļu vārtsargu Džanluidži Donnarummu, kurš iepriekš spēlēja "AC Milan".

Početino nākamais izaicinājums būs noturēt francūzi Kiljanu Mbapē, kura līgums ar PSG beidzas pēc gada.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu