Mančestras "United" paraksta jaunu līgumu ar treneri Sulšēru (116)

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Anglijas premjerlīgas klubs Mančestras "United" parakstījis jaunu līgumu triju gadu līgumu ar Norvēģijas treneri Ūli Gunnaru Sulšēru, sestdien paziņoja klubs.

Norvēģis, kurš 2018.gadā pārņēma komandu no portugāļu trenera Žuzē Mourinju, "Old Trafford" zālājā strādās vismaz līdz 2024.gadam ar papildu iespēju pagarināt līgumu uz gadu.

Sulšēra vadībā "United" pagājušajā sezonā premjerlīgā finišēja otrajā vietā, bet Eiropas līgas finālā zaudēja spāņu "Villarreal".

"Visi zina, kā es attiecos pret šo klubu, un esmu priecīgs, ka esmu parakstījis jauno līgumu," kluba mājas lapā citēts Sulšērs. Mančestras "United" šis ir daudzsološs laiks, jo mēs esam izveidojuši sastāvu ar labu jauniešu un pieredzējušu spēlētāju kombināciju, kuri ir izsalkuši pēc panākumiem."

Piektdien klubs informēja, ka tā rindās būs Anglijas izlases malējais uzbrucējs Džeidons Sančo, kurš pēc pārnākšanas no Dortmundes "Borussia" ir parakstījis piecu gadu līgumu.

Netiek atklāta individuālā līguma summa, taču britu mediji ziņoja, ka Sančo ir pārcēlies no Vācijas par transfēra summu 73 miljonu mārciņu (85,36 miljoni eiro) apmērā, kas viņu padara par otro visu laiku dārgāko angļu spēlētāju aiz "United" komandas spēlētāja Herija Magvaira.

2019.gadā "United" par Magvairu samaksāja Lesteras "City" 111 miljonus ASV dolāru (93,65 miljoni eiro), kas ir pasaules rekords aizsargiem.

Sančo ir otrais spēlētājs, kurš ar "United" noslēdzis līgumu pirmssezonas posmā. Pirmais bija rezerves vārtsargs Toms Hītons, kurš šomēnes parakstīja ar klubu divu gadu līgumu.

"United" pagājušās sezonas premjerlīgas turnīrā finišēja otrā, atpaliekot par 12 punktiem no Mančestras "City". Tas bija atkārtots labākais "United" rezultāts līgā kopš čempionu titula 2012./2013.gada sezonā.

Komentāri (116)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu