Igaune pēc olimpiskās debijas: Neesmu apmierināta ar savu rezultātu

CopyDraugiem X Whatsapp
Laura Igaune
Laura Igaune Foto: Latvijas Olimpiskā komiteja (publicitātes foto)

Latvijas vesera metēja Laura Igaune nav apmierināta ar parādīto rezultātu Tokijas olimpiskajās spēlēs, sarunā ar klātesošajiem žurnālistiem atzina sportiste, kura sacensībās ieguva 20. vietu.

"Neesmu apmierināta ar savu startu. Biju sagatavojusies labāk. Kad izgāju ārā lielajā stadionā, jutos ļoti labi. Kaut kā nevarēju salikt kopā vienā ritmā kājas un rokas. Tehniski nevarēju ar acīm atrast veseri trešajā un ceturtajā pagriezienā," pastāstīja Igaune.

Lai iekļūtu finālā, Igaunei vajadzēja par vienu metru tālāku rezultātu nekā viņai ir sezonas labākais rādītājs. Vai tas varēja būt pa spēkam?

"Jā. Iesildoties rezerves laukumā jutos ļoti labi. Nervozitāte un saule mazliet patraucēja," skaidroja Igaune, kura veseri raidīja 68,35, 68,53 un 66,89 metru tālumā.

Igaune bija rēķinājusies uzrādīt rezultātu 71 metrs ar lielām "kapeikām". "Tad būtu iekļuvusi finālā," pārliecināta bija sportiste.

"Man patīk siltums, bet man nepatīk tiešie saules stari. Siltā laikā nav tik agresīvi jāiesildās. Taču, kad ir tieši saules stari, tie apžilbina."

Kas paliks atmiņā no olimpiskās debijas? "Maskas, karantīna, roku mazgāšana un valoda - kā japāņi izrunā angļu vārdus," smejot teica Igaune.

Latvijas sportistei neizdevās izpildīt kvalifikācijas normu (73,50 m) vai pēc rezultāta iekļūt starp 12 labākajām sportistēm.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu