Graudiņa pēc zaudējuma olimpisko spēļu pusfinālā: Turnīrs vēl nav beidzies

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Tīna Graudiņa
Tīna Graudiņa Foto: AP/Scanpix

Latvijas pludmales volejboliste Tīna Graudiņa pēc zaudējuma Tokijas olimpisko spēļu pusfinālā atzīmēja, ka turnīrs vēl nav beidzies, jo priekšā ir cīņa par bronzu, vienlaikus viņa kopā ar pārinieci Anastasiju Kravčenoku neslēpa vilšanos par rezultātu.

Turnīrā ar 16. numuru izliktais Latvijas duets ar rezultātu 0-2 (21:23, 13:21) zaudēja Austrālijas pārim Mariafei Artaho de Solarai/Talikai Klensijai, kuram sacensībās ir 5. numurs.

"Šobrīd jūtamies mazliet nogurušas, bet mēs noteikti izdarīsim visu, lai būtu gatavas rītdienai. Zaudējums pusfinālā sagādā vilšanos, taču turnīrs vēl nav beidzies. Mums priekšā ir vēl viena spēle, kurai gatavosimies mērķtiecīgi," sacīja Graudiņa.

Daudz punktu Latvijas meitenes pazaudēja pie tīkla, kur neizdevās saīsinātie uzbrukuma sitieni. Bumba vairākkārt ielidoja tīklā vai piezemējās ārpus laukuma robežām.

"Viņas nospēlēja tik labi, ka piespieda mūs kļūdīties. Viņas piespieda spēlēt uz riska robežas, kur tās kļūdas sakrājās. Pludmales volejbolā vienmēr ir kļūdas. Jautājums, kā tu tiec ar tām galā? Šoreiz mums tas neizdevās tik labi kā citreiz," piebilda Tīna.

Pēcpusdienā (sākums plkst. 15.00 pēc Latvijas laika) par vietu vīru turnīra fināla cīnīsies Latvijas pludmales volejbola tandēms Mārtiņš Pļaviņš un Edgars Točs.

"Tas, ka divi Latvijas pāri ir pusfinālā, mums nozīmē ļoti daudz. Mēs vēlam viņiem visu to labāko. Mēs atbalstam viņus, un viņi atbalsta mūs. Mēs viens otru dzenam uz priekšu," pastāstīja Graudiņa.

Ceturtdien otra pusfināla mačā ASV tandēms Eiprila Rosa/Aliksa Klainmena (2.) ar rezultātu 2-0 (21:12, 21:11) uzveica Šveices pāri Joanu Heidrihu/Anuku Veržē-Deprē (12.). Šveicietes piektdien būs mūsu meiteņu pretinieces bronzas duelī.

"Viņas ir ļoti laba komanda, kas spēlē spēcīgu volejbolu. Viņām ir sava sistēma. Ja sistēma strādā, tad viņas parasti uzvar. Būs jācenšas darīt to, ko viņas no mums negaida. Jānospēlē uz 100%, tad viss mums var izdoties," skaidroja Kravčenoka.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu