Bertāna pārstāvētā "Wizards" pagarina līgumu ar Raulu Netu

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Vašingtonas "Wizards" noslēgs jaunu līgumu ar labāko sezonu karjerā aizvadījušo Raulu Netu, liecina "The Athletic" žurnālista Šema Čaranija rīcībā esošā informācija.

Iepriekšējā starpsezonā kā brīvais aģents Netu parakstīja līgumu ar "Wizards", kura rindās aizvadīja savas karjeras labāko sezonu, vidēji spēlē gūstot 8,7 punktus, izcīnot 2,4 atlēkušās bumbas un spēles laikā precīzi trāpot 46,8% metienu.

29 gadus vecais brazīlietis 22 no pagājušajā regulārajā sezonā aizvadītajā 64 spēlēm bija sākuma sastāvā, nereti laukumā dodoties par spīti traumām. Izslēgšanas spēlēs, kur Vašingtonas klubam pretī stājās Filadelfijas "76ers", Netu sākuma sastāvā bija trīs no pieciem mačiem.

Gaidāms, ka jaunajā NBA sezonā Netu būs viens no komandas līderiem līdzās "Wizards" jaunieguvumam Spenseram Dinvidijam un Āronam Holidejam.

Lai gan bija skaidrs, ka "Wizards" pēc lieliskās sezonas vēlēsies paturēt Netu, līguma nosacījumi pagaidām nav publiskoti. Klubs algu griestu robežai pietuvojās jau dārgajā piecu komandu līgumā, kura rezultātā no Bruklinas "Nets" tika iegūts Dinvidijs.

Lai gan NBA komandas sarunas par līgumiem ar spēlētājiem sāka 2.augustā, oficiāli tos parakstīt var tikai pēc piektdienas pusnakts. Lai gan parasti tās ir tikai tehniskas detaļas, ir bijuši reti gadījumi, kad spēlētāji atkāpjas no mutiski panāktās vienošanās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu