RFS pagarina līgumu ar aizsardzības balstu Lipuščeku

CopyDraugiem X Whatsapp
Žiga Lipuščeks
Žiga Lipuščeks Foto: Nora Krevņeva Baibakova (RFS)

Latvijas futbola virslīgas līdervienība RFS pagarinājusi līgumu ar slovēņu centra aizsargu Žigu Lipuščeku, informē vienība.

Līgums ar 24 gadus veco futbolistu pagarināts līdz 2024.gadam.

Lipuščeks RFS rindas papildināja pērn un kļuvis par kluba pamatsastāva vērtību. 2020.gada sezonā slovēnis Latvijas čempionātā 22 spēlēs guva piecus vārtus, bet reizi žurnālistu un fanu balsojumā tika atzīts par mēneša labāko spēlētāju.

Arī šo sezonu Lipuščeks turpina teicami - 14 virslīgas spēlēs viņš pretinieku vārtsargus pārspējis četras reizes, bet piecos UEFA Konferences līgas mačos guvis vienus vārtus un veicis vienu rezultatīvu piespēli. Pagaidām Lipuščeks ir Latvijas čempionāta labākais spēlētājs pēc vidēji spēlē sakrātajiem "Instat" lietderības punktiem.

Pirms pievienošanās RFS Lipuščeks trīs sezonas pārstāvēja Slovēnijas klubu "Gorica", bet pirms tam bija "Maribor" sistēmā.

RFS virslīgas kopvērtējumā savu tuvāko sekotāju "Valmieru" apsteidz par diviem punktiem, turklāt rīdziniekiem ir divas spēles rezervē. UEFA Konferences līgas kvalifikācijas trešajā kārtā RFS cīnās ar beļģu klubu "Gent", ar kuru pirmajā mačā nospēlēja neizšķirti 2:2.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu