Video ⟩ Timmam 11 punkti, Pasečņiks gūst deviņus NBA Vasaras līgas mačā

CopyDraugiem X Whatsapp
Jānis Timma.
Jānis Timma. Foto: AFP / Scanpix

Latviešu centra spēlētājs Anžejs Pasečņiks pirmdien uzvarā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Vasaras līgas spēlē Ņūorleānas "Pelicans" sastāvā guva deviņus punktus, bet Jānis Timma citā mačā izcēlās ar 11 punktiem.

"Pelicans" ar 94:77 (23:26, 21:21, 25:19, 25:11) pārspēja Čikāgas "Bulls".

Pasečņiks laukumā devās pamatsastāvā un tur pavadīja 21 minūti un trīs sekundes, grozā raidot četrus no sešiem divpunktu metieniem un vienu no diviem soda metieniem, bet netrāpot divus tālmetienus.

Latviešu basketbolista kontā arī trīs atlēkušās bumbas, trīs rezultatīvas piespēles, divi bloķēti metieni, divas kļūdas un četras piezīmes, kā aŗi +/- rādītājs -4.

Rezultatīvākais uzvarētāju rindās ar 26 punktiem un deviņām atlēkušajām bumbām bija Trejs Mērfijs, bet 18 punkti Nadži Maršala kontā. Pasečņiks ar deviņiem punktiem dalīja ceturtā rezultatīvākā komandas spēlētāja godu.

Pretiniekiem četri spēlētāji guva no 11 līdz 16 punktiem, par rezultatīvāko kļūstot Devonam Dotsonam, kuram arī septiņas atlēkušās bumbas.

Citā mačā Jāņa Timmas pārstāvētā Orlando "Magic" ar 91:89 (20:18, 19:22, 20:27, 24:16, 8:6) uzvarēja Goldensteitas "Warriors".

Timma 16 minūšu un deviņu sekunžu laikā guva 11 punktus, izcīnīja sešas atlēkušās bumbas un veica vienu rezultatīvu piespēli. Viņš arī bloķēja divus metienus un pārtvēra vienu bumbu.

Timmas +/- rādītājs bija +19, kas bija ceturtais labākais "Magic" komandā.

NBA Vasaras līgas sacensības Lasvegasā beigsies 17.augustā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu