Džokovičs Sinsinati nespēlēs, jo nopietni gatavojas "US Open"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Novaks Džokovičs.
Novaks Džokovičs. Foto: Reuters / Scanpix

Serbs Novaks Džokovičs paziņojis, ka nespēlēs Sinsinati ATP "Masters 1000" tenisa turnīrā, lai varētu koncentrēties ASV atklātajam čempionātam.

"Mīļie līdzjutēji," Džokovičs uzrunāja savus "Twitter" sekotājus. "Es vēlējos jūs informēt, ka pēc diezgan nogurdinošā - gan emocionāli, gan fiziski - ceļa no Austrālijas uz Tokiju, man būs nepieciešams ilgāks laiks, lai atkoptos un atgūtos," viņš rakstīja.

"Diemžēl, tas nozīmē, ka šogad neesmu gatavs piedalīties Sinsinati turnīrā, tādēļ koncentrēšos un savu uzmanību veltīšu "US Open", un pavadīšu vairāk laika ar ģimeni," paziņoja tenisists.

Pasaules pirmā rakete Tokijas olimpisko spēļu pusfinālā zaudēja Aleksandram Zverevam, kas viņam liedza kļūt par pirmo tenisistu vēsturē, kurš vienas sezonas laikā uzvarējis visos četros lielākajos turnīros un olimpiskajās spēlēs. Sieviešu konkurencē tādu sasniegumu 1988.gadā guva Štefija Grāfa.

Džokovičs šajā sezonā jau ir uzvarējis Austrālijas un Francijas atklātajos čempionātos, kā arī Vimbldonas tenisa turnīrā. Neskatoties uz neveiksmi olimpiskajās spēlēs, šis joprojām var kļūt par labāko gadu Džokoviča tenisista karjerā.

ASV atklātais čempionāts norisināsies augusta beigās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu