Dienas vienīgajā futbola virslīgas mačā "Liepāja" uzņems "Spartaku"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
"Liepājas" un "Spartaka" futbolisti.
"Liepājas" un "Spartaka" futbolisti. Foto: https://www.facebook.com/FKLiepaja/

"Optibet" futbola virslīgā trešdien tiks aizvadīta viena spēle, kurā "Liepāja" savā laukumā uzņems Jūrmalas "Spartaku".

Mačs stadionā "Daugava" sāksies plkst.18, dueli tiešraidē translējot kanālam "Sportacentrs.com TV".

"Liepājai" uzvara ļaus pietuvoties pirmajam trijniekam, bet "Spartakam" - pirmajam pieciniekam. Zaudējuma gadījumā katrai komandai augstāk esošie konkurenti kļūs arvien tālāki.

No pēdējām septiņām virslīgas spēlēm liepājnieki uzvarējuši sešās un vienā cīnījušies neizšķirti. Iepriekšējā kārtā tika izcīnītā uzvara 3:1 pār TOP3 komandu "Valmieru".

Jūrmalnieki virslīgā cietuši trīs zaudējumus pēc kārtas, šajā sērijā piekāpjoties pirmā trijnieka vienībā ar vienu vārtu starpību. Ieskaitot Latvijas kausa astotdaļfinālu, "Spartaka" neveiksmju josla sasniegusi četrus mačus.

"Spartaka" uzbrukuma līderis ar septiņiem gūtiem vārtiem ir Loenels Vamba, kurš jūlijā izcēlās četras reizes. Par vieniem gūtiem vārtiem mazāk bijušajam liepājniekam Ričardam Fraidejam. Mājiniekiem piecus vārtus guvis Dodo.

Sezonas pirmajā savstarpējā spēlē ar 2:1 uzvarēja "Liepāja".

Virslīgā pirmo vietu ar 46 punktiem 18 dueļos ieņem RFS, otrā ar 44 punktiem 20 spēlēs ir "Valmiera", 41 punkts 19 spēlēs ir "Riga". Aiz pirmā trijnieka ar 34 punktiem 18 mačos ir "Liepāja", kam seko "Daugavpils" ar 27 punktiem 18 cīņās un "Spartaks" ar 24 punktiem 20 spēlēs. 18 punkti 21 mačā ir "Metta", bet "Noah Jurmala" ar trim punktiem 28 mačos ir pēdējā vietā.

Virslīgas sezonu uzsāka deviņas komandas, bet čempionāta gaitā vispirms par izstāšanos paziņoja titulētākā no deviņām komandām "Ventspils", bet pēc tam - arī skandāliem apvītā Daugavpils "Noah Jurmala".

Šī gada virslīgas čempions noskaidrosies četru apļu turnīrā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu