Basketbolists Iļjins atgriežas dzimtajā klubā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Edgars Vaivads (BK "Valmiera")

"Valmiera Glass"/"Vidzemes Augstskola" komanda pastiprinājusi sastāvu ar pieredzējušo centra spēlētāju Viktoru Iļjinu, informē basketbola klubs.

30 gadus vecais Viktors Iļjins pagājušajā sezonā pārstāvēja Beļģijas komandu Briseles "Phoenix", kurā raženais centrs aizvadīja 25 spēles, atzīmējoties ar 6,2 un 3,8 atlēkušajām bumbām. Iepriekš Iļjins guvis ārzemju pieredzi arī Spānijas kluba "Fuenlabrada" sistēmā, kā arī aizpērnajā sezonā pārstāvot Igaunijas vienību Raplas "Avis"/"Utilitas".

Karjeras labākās sezonas Daugavpilī dzimušais Iļjins pavadījis Valmierā, kur arī apguvis basketbola prasmes. Centra spēlētājs kļuvis gan par 2013.gada LBL bronzas medaļnieku, gan par 2016.gada Latvijas čempionu.

"Valmieras" kluba sastāvā Iļjins spēlēja septiņus gadus un šī būs viņa kopumā astotā profesionālā sezona Valmierā, pirmo reizi spēlējot "Valmiera Glass"/ViA kreklā. Karjeras laikā centra spēlētājs vairākkārt pabijis Latvijas basketbola flagmanī "VEF Rīga", kā arī spēlējis "Jūrmalas" un "Ogres" komandu rindās.

Iepriekš jau vēstīts, ka Edmunda Valeiko trenētajā komandā jaunajā sezonā spēlēs arī Edgars Kaufmanis, Valters Liepiņš, Jānis Engers, Ervīns Jonāts un Klāvs Dubults.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu