Atjaunotajā J.Daliņa stadionā sāksies Valsts prezidenta balvas izcīņa vieglatlētikā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Jāņa Daliņa stadions.
Jāņa Daliņa stadions. Foto: https://www.facebook.com/DalinaStadions

Atjaunotajā Jāņa Daliņa stadionā un jaunuzceltajā manēžā piektdien sāksies Latvijas Valsts prezidenta balvas izcīņas sacensības vieglatlētikā.

Divas dienas Baltijas valstu spēcīgākie vieglatlēti cīnīsies gan individuālajās disciplīnās, gan par spēcīgākās komandas titulu.

"Sacensības solās būt spraigas un interesantas, jo sportisti gaida iespēju sacensties, lai sasniegtu jaunus personīgos un komandu rekordus. Latvijas izlase veidota un komplektēta pēc tās labākā sastāva. Turklāt startēs arī vairāki Tokijas olimpisko spēļu dalībnieki," informēja Valmieras pašvaldības pārstāve Zane Bulmeistare.

Šogad sacensību norisē ir ieviesti vairāki jaunumi. Pirmajā dienā tiks aizvadītas Latvijas Valsts prezidenta Jaunatnes balvas izcīņas sacensības vieglatlētikā U-10 un U-12 meiteņu un zēnu vecuma grupās. Jaunieši sacentīsies skriešanas, mešanas un lēkšanas disciplīnās.

Pēc Jaunatnes balvas izcīņas noslēguma norisināsies atjaunotā Jāņa Daliņa stadiona un jaunās vieglatlētikas manēžas atklāšana. To varēs skatīties tiešraidē plkst.14 Valmieras novada mājaslapā.

Sacensību patrons ir Latvijas Valsts prezidents Egils Levits. Viņš piedalīsies gan sacensību atklāšanā, gan pēc to noslēguma rīkos svinīgo pieņemšanu sportistiem, pasniedzot kausu sacensību uzvarētājiem.

Sacensību apmeklētājiem nepieciešams uzrādīt Covid-19 sertifikātu kopā ar personu apliecinošu dokumentu.

Automašīnas iespējams novietot Dīvaliņa ielas stāvlaukumā, savukārt stāvlaukums pretī Sajūtu parkam automašīnu novietošanai būs slēgts.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu