Lenardam jauns četru gadu līgums ar Losandželosas "Clippers"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Kavai Lenards.
Kavai Lenards. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Losandželosas "Clippers" parakstījusi četru gadu līgumu ar Kavai Lenardu.

176,3 miljonu ASV dolāru vērtajā (150 miljonu eiro) līgumā ir punkts par spēlētāja izvēles iespēju ceturtajā gadā.

Iepriekš Lenards noraidīja spēlētāja izvēli par 36 miljoniem ASV dolāru turpināt spēlēt Losandželosas klubā un kļuva par brīvo aģentu, tomēr pirms nedēļas viņš informēja, ka nolēmis atgriezties "Clippers".

Gaidāms, ka 30 gadus vecais Lenards izlaidīs lielu daļu nākamās sezonas, jo 13.jūlijā viņam tika veikta labā ceļgala priekšējās krusteniskās saites operācija.

Šī trauma lika viņam izlaist pēdējās astoņās "Clippers" sezonas spēles un radīja šaubas par viņa izredzēm doties laukumā nākamās sezonas sākumā.

Divkārtējais NBA fināla vērtīgākais spēlētājs pagājušās NBA sezonas izslēgšanas spēlēs guva vidēji 30,4 punktus mačā, izcīnīja 7,7 atlēkušās bumbas un 4,4 reizes rezultatīvi piespēlēja, kā arī no spēles meta ar 57 procentu precizitāti, tai skaitā realizējot 39 procentus trīspunktu metienu.

Savukārt regulārajā sezonā viņš 52 spēlēs guva vidēji 24,8 punktus, izcīnīja 6,5 atlēkušās bumbas un izdarīja 5,2 rezultatīvas piespēles.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu