Leģendārais Jāgrs par karjeras turpināšanu: Man nav izvēles (2)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Jaromīrs Jāgrs
Jaromīrs Jāgrs Foto: Josef Poláček (www.rytirikladno.cz)

Leģendārais Čehijas hokejists Jaromīrs Jāgrs paudis, ka turpinās savu garo karjeru, jo nav citas izvēles.

Jāgrs, kurš nākamā gada februārī svinēs savu 50. dzimšanas dienu, izteicies, ka turpināt karjeru ir viņa atbildība pret pašam piederošo Kladno "Rytiri" klubu.

"Zināt, kāpēc es joprojām turpinu spēlēt? Man ir atbildība pret klubu. Citādi te nebūtu un nepataisītu sevi par muļķi.

Ja es aiziešu, klubu atstās partneri un sponsori. Tad komanda var arī beigt pastāvēt. Man nav izvēles. Cilvēki to nesaprot, bet man vienalga. No sevis turpinājumā gaidu daudz vairāk. Ticu, ka manī vēl ir pietiekami daudz spēka," Jāgra teikto citē medijs "The Hockey News".

Jāgrs 2011.gadā pārņēma Kladno kluba kontrolpaketi no sava tēva Jaromīra. Pagājusī viņam bija jau 33.sezona profesionālajā hokejā. Viņš palīdzēja "Rytiri" iekļūt Čehijas augstākajā līgā, kur klubs spēlēs nākamsezon.

Leģendārais uzbrucējs 19 spēlēs guva divus vārtus un veica 12 rezultatīvas piespēles.

"Spēlēt tiešām vairs nav viegli, ticiet man. Lielāko savu karjeras daļu pavadīju ar sajūtu - ja gribu gūt vārtus, tad to varu izdarīt. Tas diemžēl vairs nedarbojas."

Jāgrs pats iepriekš izteicies, ka ir apņēmības pilns spēlēt līdz 50 gadu vecumam. Viņš ir izcilā latviešu aizsarga Sanda Ozoliņa vienaudzis. Ozoliņš karjeru noslēdza 2014. gada vidū, neilgi pirms 42. dzimšanas dienas.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu