Ostapenko pārvar pirmo kārtu arī Sinsinati dubultspēļu turnīrā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Aļona Ostapenko
Aļona Ostapenko Foto: AFP/SCANPIX

Latvijas sieviešu tenisa pirmā rakete Aļona Ostapenko pirmdien Sinsinati "WTA 1000" sērijas sacensībās sasniedza otro kārtu arī dubultspēļu turnīrā.

Latvijas tenisiste pārī ar Žilu Teihmani no Šveices pirmajā kārtā ar 6-3, 6-3 pieveica Kazahstānas sportisti Gaļinu Voskobojevu un Krievijas Tenisa federācijas (FTR) pārstāvi Veru Zvonarjovu.

Uzvarētājas labāk servēja, ieservējot divas neatvairāmas serves, kamēr pretiniecēm nebija nevienas, kā arī nepieļaujot nevienu dubultkļūdu (pretiniecēm - četras), kā arī bija labākas visos galvenajos statistikas rādītājos, gūstot vairāk punktu gan ar pirmo, gan otro servi.

Ostapenko/Teihmane realizēja piecas no sešām breikbumbām, kamēr pretinieces - divas no piecām.

No 99 izspēlēm 59 uzvarēja Ostapenko un Teihmane.

Par šo panākumu Ostapenko nopelnīja 120 pasaules ranga punktus.

Otrajā kārtā Latvijas/Šveices duetam otrdien paredzēta spēle ar turnīra trešajām raketēm no Japānas - Šuko Aojamu un Enu Šibaharu.

Jau ziņots, ka vienspēlē pirmdien Ostapenko, kas WTA rangā ieņem 32.vietu, ar 7-5, 6-1 uzvarēja slovēnieti Tamaru Zidanšeku (WTA 39.).

Otrās kārtas sasniegšana Ostapenko dod 60 WTA ranga punktus.

Ostapenko otrajā kārtā tiksies ar turnīra 13.raketi Dženiferu Breidiju no ASV (WTA 14.), kas ar 6-3, 7-6 (7:3) pieveica FTR pārstāvi Jekaterinu Aleksandrovu (WTA 35.).

Latvijas otrā rakete Anastasija Sevastova kvalifikācijas pirmajā kārtā guva traumu, tādējādi neturpinot cīņu par pamatturnīru.

Turnīrs Sinsinati norisinās uz cietā seguma. Turpmākajās nedēļās būs turnīri Klīvlendā un Čikāgā, bet no 30.augusta līdz 6.septembrim notiks sezonas noslēdzošais "Grand Slam" turnīrs - ASV atklātais čempionāts.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu