Video un foto Vita Matīse izvirzās vadībā pēc pirmās sacensību dienas PČ vindsērfingā "Raceboard" klasē

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp

Rīgā, Ķīšezerā otrdien norisinājās pasaules čempionāta (PČ) vindsērfingā "Raceboard" klasē pirmā sacensību diena. Pēc pirmās sacensību dienas Vita Matīse ir izvirzījusies līderos sieviešu konkurencē, savukārt vīriešu konkurencē šobrīd līderis ir Slovākijas burātājs Patriks Pollaks.

Māris Birzulis, kluba "360" prezidents, sacensību organizators: "Vakar sacensības sākās salīdzinoši vēlu dēļ mainīgajiem laika apstākļiem. Pēcpusdienā vējš bija pietiekams, lai sacensību dalībnieki stātos uz starta līnijas. Šodien prognozējam, ka braucieni sāksies pēcpusdienā, jo rīta pusē sola ļoti stipru vēju, kas "Raceboard" klases burātājiem nav labākais sabiedrotais."

Pasaules čempionātā vindsērfingā "Raceboard" klasē, kas no 16. līdz 21. augustam norisinās Rīgā, Ķīšezerā, piedalās 64 dalībnieki no 13 valstīm - Vācijas, Francijas, Latvijas, Čehijas, Igaunijas, Somijas, Polijas, Spānijas, Portugāles, Krievijas, Lielbritānijas, Horvātijas un Lietuvas.

Vindsērfings ir olimpiskais sporta veids. Olimpiskajās spēlēs līdz šim vindsērfingā ir piedalījušies četri Latvijas burātāji - Ilona Dzelme, Vita Matīse, Ketija Birzule un Ansis Dāle.

Papildus informācija par sacensībām atrodama pasaules čempionāta "Raceboard Masters" klasē oficiālajā mājas lapā worlds2021.raceboard.org.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu