41 gadu vecā Viljamsa saņem "US Open" organizatoru īpašo ielūgumu

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Septiņkārtējā "Grand Slam" turnīru uzvarētāja amerikāniete Venusa Viljamsa ir viena no tiem tenisistiem, kuriem ASV Tenisa asociācija (USTA) piešķīrusi īpašo ielūgumu startam ASV atklātajās meistarsacīkstēs tenisā, trešdien paziņoja USTA.

41 gadu vecā amerikāniete, kas ir divkārtēja "US Open" uzvarētāja, trofeju virs galvas paceļot 2000. un 2001.gadā, "Flushing Meadows" startēs 15. reizi pēc kārtas un 23. reizi karjerā.

Bijusī pasaules ranga pirmā rakete nav izlaidusi nevienu "Grand Slam" turnīru kopš 2013. gada Vimbldonas sacensībām, bet WTA rangā ir noslīdējusi uz 112. vietu. Tādējādi viņa automātiski nekvalificējas gada pēdējā "Grand Slam" turnīra, kas sāksies 30. augustā, pamatsacensībām.

Tāpat īpašo ielūgumu saņēma arī 2017. gada Austrālijas un ASV atklātā čempionāta pusfināliste amerikāniete Kolīna Vandeveja, kura pasaules rangā ierindojās pat devītajā vietā, kā arī četras jaunās ASV spēlētājas un austrāliete Storma Sendersa.

Vīriešu sacensībās no astoņiem īpašos ielūgumus saņēmušajiem sportistiem pazīstamākais ir mājinieks Džeks Soks, kā arī 20 gadus vecais Džensons Bruksbijs, kurš pagājušajā mēnesī Ņūportas turnīrā sasniedza savu pirmo ATP sacensību finālu, bet pirms divām nedēļām - Vašingtonas turnīra pusfinālu.

Tāpat cits ASV tenisists Brendons Nakašima pagājušajā mēnesī ierindojās otrajā vietā sacensībās Loskabosā, Mehiko un Atlantā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu