Video un foto ⟩ Spītējot brāzmainam vējam, Vita Matīse un Patriks Pollaks joprojām līderos PČ vindsērfingā "Raceboard" klasē

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp

Rīgā, Ķīšezerā ceturtdien risinājās pasaules čempionāta vindsērfingā "Raceboard" klasē trešā sacensību diena. Sarežģītajos laika apstākļos Vita Matīse un Slovākijas burātājs Patriks Pollaks saglabāja līderu pozīcijas sacensībās.

Sieviešu konkurencē otrajā vietā ierindojas Ilona Grīnberga, trešajā vietā Zane Atstāja. Vīriešu konkurencē otrajā vietā šobrīd Radims Kamenskis no Čehijas un trešajā vietā lietuviešu burātājs Jozs Bernots.

Māris Birzulis, kluba "360" prezidents, sacensību organizators: "Brāzmainais un mainīgais vējš ieviesa izmaiņas sacensību norisē. Saule, mijoties ar lietu un brāzmainu vēju, sagādāja daudz izaicinājumu dalībniekiem. Šodien un rīt gaidāma laba laika prognoze, tādējādi esam droši, ka sacensības izvērtīsies par labu un aizraujošu cīņu par goda pjedestāla augstākajiem pakāpieniem."

21. augustā pasaules čempionāts vindsērfingā "Raceboard" klasē noslēgsies ar apbalvošanas ceremoniju plkst. 19:00, kad tiks godināti 2021. gada pasaules čempioni "Raceboard" klasē.

Pasaules čempionātā vindsērfingā "Raceboard" klasē, kas no 16. līdz 21. augustam norisinās Rīgā, Ķīšezerā, piedalās 64 dalībnieki no 13 valstīm - Vācijas, Francijas, Latvijas, Čehijas, Igaunijas, Somijas, Polijas, Spānijas, Portugāles, Krievijas, Lielbritānijas, Horvātijas un Lietuvas.

Vindsērfings ir olimpiskais sporta veids. Olimpiskajās spēlēs līdz šim vindsērfingā ir piedalījušies četri Latvijas burātāji - Ilona Dzelme, Vita Matīse, Ketija Birzule un Ansis Dāle.

Papildu informācija un pilnie sacensību rezultāti atrodami pasaules čempionāta "Raceboard" klasē oficiālajā mājas lapā worlds2021."Raceboard".org.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu