Rīgā lidos pasaulē labākie "slam dunk" meistari

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Renārs Koris (publicitātes foto)

Jau nākamnedēļ, 24. un 25. augustā, Rīgā notiks starptautiskais 3x3 basketbola turnīrs "Ghetto Basket Riga Challenger", kurā Latvijas olimpieši pirmoreiz pēc zelta izcīnīšanas spēlēs mājās. Sīva cīņa gaidāma arī "Elite Air Slam Dunk" konkursā, kur ar labākajiem Eiropas un pasaules meistariem sacentīsies Kristaps Dārgais.

Saldais ēdiens, nervu kuteklis, basketbola Mona Liza - šādas emocijas un epiteti skatītājiem rodas, vērojot "slam dunk" turnīrus. "Ghetto Games" ieguvuši starptautisku slavu kā vieni no labākajiem šāda veida sacensību rīkotājiem pasaulē, un arī šogad, par spīti pandēmijai, uz "Elite Air Slam Dunk" konkursu Rīgā atvedīs labākos no šobrīd pieejamajiem bumbas triecējiem.

Gandrīz visus dalībniekus var uzskatīt par favorītiem. Vadims Podubčenko ar iesauku "Miller" 2019. gadā tika kronēts par Pasaules kausa ieguvēju. Romāna Haškova augstākais sasniegums ir sudraba medaļa 2019. gada Pasaules tūres posmā Debrecenā. Romāns alkst revanšēties poļu brīnumbērnam Pjotram Grabovskim jeb Grabo, kurš toreiz uzvarēja. Rafals Lipinskis uzvarējis neskaitāmos turnīros, un reiz pēc sacensībām NBA kāds apskatnieks ieteica "slam dunk" konkursu pārcelt uz Poliju. Latvijas sastāvā par karaļa titulu cīnīsies Kristaps Dārgais - Latvijas "slam dunk" dārgakmens un talantīgais Arnolds Krauklis.

"Ghetto Basket Riga Challenger" ir Starptautiskās Basketbola federācijas (FIBA) Pasaules tūres kvalifikācijas turnīrs, kas tiek rīkots sadarbībā ar Latvijas Basketbola savienību. Divu dienu garumā apmeklētājiem būs iespēja just līdzi augstākās klases 3x3 basketbolam, vērot pasaules un Latvijas TOP dankerus, kā arī piedalīties dažādās aktivitātēs.

Biļetes var iegādāties TurTur.lv. Ieeja pasākumā ar Covid-19 sertifikātiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu