Video un foto ⟩ Vita Matīse un Jozs Bernots kļūst par 2021. gada PČ uzvarētājiem vindsērfingā "Raceboard" klasē

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp

21. augustā Rīgā, Ķīšezerā noslēdzās Pasaules čempionāts vindsērfingā "Raceboard" klasē. Vita Matīse un Jozs Bernots kļuva par 2021. gada pasaules čempioniem vindsērfingā "Raceboard" klasē, pēdējās dienās sīvi cīnoties ar tuvākajiem konkurentiem.

Sieviešu konkurencē otrajā vietā ierindojas Ilona Grīnberga, trešajā vietā Helēna Rožkalne. Vīriešu konkurencē otrajā vietā ierindojās slovāks Patriks Pollaks, Radims Kamenskis no Čehijas un trešajā vietā čehu burātājs Radims Kamenskis.

Māris Birzulis, kluba "360" prezidents, sacensību organizators: "Čempionāts ir aizvadīts godam - visi dalībnieki ir apmierināti ar sacensību norisi un augsto organizācijas līmeni - tas ir patiešām liels prieks, ka esam pierādījuši mūsu spēju organizēt augstākā līmeņa sacensības. Tas ir drošs signāls tam, ka arī nākotnē Latvija spēs uzņemt savās mājās augstākā līmeņa sacensības."

Pasaules čempionāts vindsērfingā "Raceboard" klasē no 16. līdz 21. augustam norisinājās Rīgā, Ķīšezerā, sacensībās piedalījās 64 dalībnieki no 13 valstīm - Vācijas, Francijas, Latvijas, Čehijas, Igaunijas, Somijas, Polijas, Spānijas, Portugāles, Krievijas, Lielbritānijas, Horvātijas un Lietuvas.

Vindsērfings ir olimpiskais sporta veids. Olimpiskajās spēlēs līdz šim vindsērfingā ir piedalījušies četri Latvijas burātāji - Ilona Dzelme, Vita Matīse, Ketija Birzule un Ansis Dāle.

Papildu informācija un pilnie sacensību rezultāti atrodami Pasaules čempionāta "Raceboard" klasē oficiālajā mājas lapā worlds2021.raceboard.org.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu