Gulbis pasaules rangā zaudē divas pozīcijas

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Ernests Gulbis
Ernests Gulbis Foto: Evija Trifanova/LETA

Latvijas vīriešu tenisa pirmā rakete Ernests Gulbis pirmdien atjaunotajā ATP rangā atkāpies uz 195.vietu.

Pagājušajā nedēļā Gulbis spēlēja "Lotto Elite Pro Tennis Challenge" turnīrā, kurā tenisisti necīnījās par ranga punktiem. Latvijas sportists jaunākajā pasaules rangā atkāpies par divām vietām, salīdzinot ar nedēļu iepriekš.

Latvijas otrā rakete Mārtiņš Podžus atguvis divas vietas (476.), Roberts Štrombahs pakāpies par trim (667.), bet desmit pozīcijas ieguvis Kārlis Ozoliņš (941.). Kāpumi arī pārējiem Latvijas tenisistiem - Artūrs Lazdiņam par 17, Jānim Podžum par 54 un Mārtiņam Rocēnam par 17 (visiem dalīta 1633.).

Vadošo tenisistu desmitniekā notikusi tikai viena izmaiņa. Cīņā par ceturto vietu vācietis Aleksandrs Zverevs apsteidzis spāni Rafaelu Nadalu. Ranga līderis aizvien ir serbs Novaks Džokovičs, kuram seko krievs Daņiils Medvedevs, bet trešo vietu ieņem grieķis Stefans Cicips. Sestais ir austrietis Dominiks Tīms, septīto vietu ieņem krievs Andrejs Rubļovs, astotais ir itālis Mateo Beretīni, tālāk seko šveicietis Rodžers Federers, bet desmitnieku noslēdz Kanādas pārstāvis Deniss Šapovalovs.

Aizvadītajā nedēļā notika "Masters 1000" sērijas turnīrs Sinsinati, kur uzvaras laurus plūca Zverevs.

Dubultspēļu rangā visiem tenisistiem ir kāpumi. M.Podžus pacēlies pa četrām vietām (477.), Štrombahs par septiņām (575.), Gulbis par trīs (823.), J.Podžus par septiņām (986.), Lazdiņš par desmit (1421.), Daniel Linkuns-Morozovs par 13 (1573.), Ozoliņš par 15 (1896.) un Rocēns par 17 (2110.).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu