Lasmaņa vietā Debrecenas "Masters" turnīram pieteikts Strāķis

CopyDraugiem X Whatsapp
Kārlis Pauls Lasmanis
Kārlis Pauls Lasmanis Foto: FIBA.com

Latvijas 3x3 basketbola izlase šajā nedēļas nogalē gaidāmajam Debrecenas "Masters" turnīram Kārļa Lasmaņa vietā pieteikusi Guntaru Strāķi, liecina Starptautiskās Basketbola federācijas (FIBA) publicētais turnīra komandu saraksts.

Aizvadītajā nedēļas nogalē latvieši apstājās ceturtdaļfinālā Lozannas "Masters" turnīrā, kas viņiem bija pirmās sacensības pēc triumfa Tokijas olimpiskajās spēlēs. Lozannā komandas "Rīga" sastāvā startēja Nauris Miezis, Lasmanis un Agnis Čavars, bet savainotā Edgara Krūmiņa vietu ieņēma Artūrs Strēlnieks.

Lasmanis nevarēs spēlēt posmā Ungārijā. Viņa vietā spēlēs 31 gadu vecais Strāķis, kurš divtūkstošajos gados spēlēja Latvijas jaunatnes izlasēs, bet ikdienā pārstāv Latvijas pēc spēka otrās līgas komandu "Kandava"/"Anzāģe". Kandavas komandas sastāvā viņš spēlējis arī 3x3 basketbola turnīros.

"Rīga" posmā Debrecenā būs izlikta ar otro numuru aiz Serbijas vienības "Liman". Sezonas pirmajā "Masters" turnīrā martā "Rīga" ieņēma ceturto vietu aiz "Amsterdam", "Novi Sad" un "Liman".

Otrdien un trešdien "Rīga" ar Miezi, Lasmani, Čavaru un Strēlnieku startēs "Challenger" sērijas turnīrā Rīgā, bet pēc tam iecerēti trīs "Masters" turnīri - 28. un 29.augustā Debrecenā, 4. un 5.septembrī Monreālā un 18. un 19.septembrī Prāgā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu