Ar labdarības spēli Valmierā atklāts Bertānu ģimenes āra basketbola laukums

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Jānis Lārmanis (VALMIERA GLASS VIA Basketbols/Facebook)

Valmierā pie Jāņa Daliņa stadiona un vieglatlētikas manēžas otrdien, 24. augustā, tika atklāts Bertānu ģimenes basketbola laukums, vēsta "Valmieras Ziņas".

Laukuma atklāšana tika veltīta leģendārā ASV basketbolista Kobes Braienta piemiņai. Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kādreizējā zvaigzne pērn gāja bojā helikoptera avārijā. Šogad 23. augustā viņš atzīmētu 43. dzimšanas dienu.

Pasākumā piedalījās basketbolists Dāvis Bertāns un viņa tēvs Dainis Bertāns. Savukārt vecākais brālis Dairis Bertāns nevarēja būt klāt, jo viņš jau ir devies uz komandas pirmssezonas sagatavošanās nometni Spānijā.

Labdarības spēlē, kurā komandu kapteiņi bija Dāvis Bertāns un Dainis Bertāns, piedalījās sabiedrībā pazīstami cilvēki. Dāvja komandā spēlēja Valmieras novada mērs Jānis Baiks, mūziķis Dons, aktrise Anta Aizupe, Valmieras basketbola komandas galvenais treneris Edmunds Valeiko un basketbolists Kaspars Vecvagars.

Foto: Jānis Lārmanis (VALMIERA GLASS VIA Basketbols/Facebook)

Savukārt tēva Daiņa komandā cīnījās divkārtējais olimpiskais čempions BMX riteņbraukšanā Māris Štrombergs, aktieri Intars Rešetins un Andris Bulis, "Valmiera Glass/Vidzemes Augstskola" komandas treneris Oskars Virsis un ģenerālmenedžeris Roberts Zeile.

Labdarības spēlē ar rezultātu 55:50 uzvarēja Dāvja komanda. Dāvis Bertāns pēc spēles paziņoja, ka par katru no 105 gūtajiem punktiem tiks ziedoti simts eiro Valmieras SOS bērnu ciematam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu