Nerimst runas par Ronaldu došanos prom no Turīnas

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Tuvojoties trasnfēru perioda beigām, turpinās dažādas runas par Portugāles futbola zvaigznes Krištianu Ronaldu iespējamo Itālijas A sērijas kluba Turīnas "Juventus" pamešanu.

36 gadus vecais portugālis, kura līgums ar "Juventus" beigsies pēc gada, aizvien ir kopā ar "Juventus". Trešdien viņš piedalījās komandas treniņā, bet rokas savainojuma dēļ bija spiests to pamest priekšlaicīgi. 

Pēdējās dienās, īpaši trešdien, medijos izskan runas par Ronaldu došanos prom no Turīnas. 

Izdevums "L'Equipe" vēsta, ka Ronaldu apspriedis ar "Juventus" spēlētājiem un Mančestras "City" futbolistiem viņa iespējamo pievienošanos Anglijas premjerlīgas klubam. 

Saskaņā ar žurnālista Simones Roveras rīcībā esošo informāciju, tieši "City" ir vienība, uz kuru vēlētos pārcelties Ronaldu. "City" Ronaldu esot piedāvāts par 30 miljoniem eiro, un "Juventus" vadība par šādu summu esot gatava šķirties no viena no pasaules labākajiem futbolistiem.

Pašreizējais Ronaldu līgums ar Itālijas klubu ir spēkā līdz 2022. gada 30. jūnijam.

Iepriekš izskanēja baumas, ka Ronaldu varētu pārcelties uz Francijas futbola flagmani Parīzes "Saint-Germain", kuram šajā vasarā pievienojās cita futbola superzvaigzne Lionels Mesi. 

Iepriekšējā sezonā Ronaldu ar gūtiem 29 vārtiem kļuva par Itālijas A sērijas labāko snaiperi. 

Transfēri drīkst notikt līdz 31. augustam. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu