Anglijas futbola zvaigzne Keins nāk klajā ar nākotnes plāniem un pieliek punktu spekulācijām

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Herijs Keins
Herijs Keins Foto: Reuters/ScanPix

Anglijas futbola zvaigzne Herijs Keins paziņojis, ka viņš šovasar neatstās Totenhemas "Hotspur", pieliekot punktu spekulācijām, uz kuru komandu viņš varētu pārcelties spēlētāju pārejas periodā.

Futbolistu pāreju logs aizvērsies 31. augustā, taču 28 gadus vecais Keins paziņojis, ka viņš paliks "Hotspur" komandā.

Keins nespēlēja Anglijas premjerlīgas sezonas pirmajā mačā pret Mančestras "City" (uzvara ar 1:0), taču otrajā spēlē viņš laukumā pavadīja 18 minūtes, "Hotspur" vienībai izcīnot uzvaru ar 1:0 pret "Wolverhampton Wanderers".

"Bija neticami redzēt "Spurs" fanu uzņemšanu un lasīt atbalstītāju ziņas. Es šovasar palikšu Totenhemā un 100% koncentrēšos, lai palīdzēt komandai gūt panākumus," sociālajos tīklos paziņoja Keins.

Iepriekš ārzemju mediji vēstīja, ka Keins varētu pārcelties uz pēdējo gadu spēcīgāko Anglijas klubu - 2021., 2019. un 2018. gada premjerlīgas čempioni Mančestras "City".

BBC ziņoja, ka par Keina iegādi "City" kluba vadība neesot bijusi gatava maksāt 160 miljonus sterliņu mārciņu (aptuveni 186 miljoni eiro).

Anglijas izlases kapteinis palīdzēja šovasar valstsvienībai sasniegt Eiropas čempionāta finālu, kur gan nācās atzīt Itālijas futbolistu pārākumu.

Keinam ar "Hotspur" nav izdevies izcīnīt lielās trofejas - 2017. gadā iegūta otrā vieta Anglijas premjerlīgā un 2019. gadā bija jāsamierinās ar zaudējumu UEFA Čempionu līgas finālā.

Keinam līgums ar "Hotspur" ir līdz 2024. gada 30. jūnijam. Viņš ar 166 trāpījumiem patlaban ir septītais labākais vārtu guvējs Anglijas premjerlīgā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu