Semeņistaja Čornomorskā izcīna karjerā ceturto uzvarētājas titulu W-15 sērijas turnīros

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Alaric Gomes/Gulf News

Latvijas tenisiste Darja Semeņistaja svētdien Starptautiskās Tenisa federācijas (ITF) Čornomorskas W-15 sērijas turnīra finālā izcīnīja karjerā ceturto uzvarētājas titulu šāda ranga sacensībās.

Sacensībās ar trešo numuru izsētā Semeņistaja (WTA 734.) finālā ar 6-3, 6-2 pieveica itālieti Nikolu Fosu Huergo (WTA 674.).

Uzvara Semeņistajai dod arī desmit WTA ranga punktus.

Pirmajā kārtā Latvijas tenisiste ar 7-6 (8:6), 6-3 pārspēja Viktoriju Petrenko (WTA 1166.) no Ukrainas, otrajā kārtā ar 6-4, 6-3 uzvarēja serbieti Elenu Molovanoviču (WTA 982.), ceturtdaļfinālā ar 6-4, 6-4 izrādījās pārāka par baltkrievieti Anastasiju Komaru, kuras nav WTA rangā, bet pusfinālā ar 6-2, 4-6, 6-0 apspēlēja vēl vienu rangā neesošu sportisti - mājinieci Anastasiju Lopatu.

Cita Latvijas sportiste Margarita Ignatjeva (WTA 978.) pirmajā kārtā cīņā pret francūzieti Karolīnu Vernē (WTA 1413.) esot iedzinējos ar 2-6, 0-2.

Dubultspēlē Semeņistaja tika līdz pusfinālam. Viņa pārī ar Krievijas Tenisa federācijas (FTR) pārstāvi Jevgeņiju Ļevašovu bija izlikta ar otro numuru. Tenisistes ar 3-6, 6-4, 10:7 pārspēja mājinieču duetu Anna Pinajeva/Anastasija Skorupska, ar 6-2, 7-5 pieveica vēl vienu Ukrainas duetu Vladlena Bokova/Katerina Djatlova, bet pusfinālā ar 4-6, 4-6 piekāpās Komarai un mājiniecei Marijai Bergenai.

Par sniegumu dubultspēļu turnīrā Latvijas tenisiste nopelnīja četrus pasaules ranga punktus.

Jūlijā Semeņistaja izcīnīja savus pirmos divus ITF titulus, Serbijā divas nedēļas pēc kārtas uzvarot Prokupljes W-15 sērijas turnīros, bet trešais tika izcīnīts augusta vidū Bratislavā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu