Pēdējā Eiropas futbola transfēru dienā notikuši vairāki vērienīgi darījumi

CopyDraugiem X Whatsapp
Antuāns Grīzmans
Antuāns Grīzmans Foto: Reuters/ScanPix

Pēdējā Eiropas futbola transfēru dienā "Barcelona" ir izīrējusi franču uzbrucēju Antuānu Grīzmanu citai Spānijas komandai Madrides "Atletico", savukārt no "Sevilla" uz Barselonu ar īres līguma nosacījumiem pārcelsies nīderlandiešu uzbrucējs Lūks de Jongs.

"Barcelona" komandai Grīzmans pievienojās 2019. gadā, pārceļoties no Madrides "Atletico". Nu francūzis atgriezies savā iepriekšējā klubā, kam viņš izīrēts uz vienu sezonu ar iespēju īres līgumu pagarināt uz vēl vienu gadu.

30 gadus vecais Grīzmans kopumā "Barcelona" sastāvā aizvadīja 102 spēles un guva 35 vārtus, taču no franču uzbrucēja gaidīja labāku sniegumu. Līgums ar Barselonas vienību viņam ir spēkā līdz 2024. gada 30. jūnijam.

"Barcelona" aizstās Grīzmanu ar de Jongu, kurš uz vienu sezonu izīrēts no Spānijas kluba "Sevilla". 31 gadu vecais nīderlandiešu uzbrucējs "Sevilla" sastāvā aizvadījis 94 spēles, guvis 19 vārtus un atdevis piecas rezultatīvas piespēles.

No "Barcelona" uz Anglijas premjerlīgas klubu Totenhemas "Hotspur" pārceļojis aizsargs Emersons Rojals. Brazīlietis angļiem izmaksājis 25 miljonus sterliņu mārciņu (29,1 miljons eiro).

Labās malas aizsargs ar Londonas klubu vienojies par piecu gadu līgumu. Pēdējos divus gadus spēlētājs bija izīrēts citam Spānijas klubam Seviljas "Real Betis".

Bez tam "Barcelona" rindās algas samazinājumam piekrituši Serhio Busketss un Hordi Alba, sekojot Žerāra Pikē pēdās, lai klubs varētu pieteikt komandas jaunieguvumu Serhio Agvero, kurš gan ikru muskuļa traumas dēļ nevarēs spēlēt līdz oktobra vidum.

Uz Madrides "Real" no Francijas kluba "Rennes" otrdien pārceļoja 18 gadus vecais pussargs Eduardo Kamavinga.

Francūzis pievienosies "karaliskajam" klubam uz sešiem gadiem.

Pārejas summa netiek publiskota, taču masu mediji ziņo, ka tā varētu būt 31 miljons eiro, kā arī līdz pat deviņiem miljoniem eiro par papildu nosacījumiem. Futbolistam un Rennas klubam šis bija pēdējais līguma gads.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu