Video ⟩ 3x3 basketbola olimpiskie zelta medaļnieki stāsta, kā tērēs prēmijas

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp

360TV raidījumā "Pasaki to skaļi" viesojās olimpiskie čempioni 3x3 basketbolā Kārlis Pauls Lasmanis un Agnis Čavars, kuri pauda pateicību savam trenerim Raimondam Feldmanim. Cita starpā vīri pastāstījuši, kā plāno tērēt savas prēmijas.

Latvijas 3x3 basketbola izlase - Agnis Čavars, Nauris Miezis, Kārlis Pauls Lasmanis un Edgars Krūmiņš - jūlijā Tokijas olimpiskajās spēlēs izcīnīja zelta medaļas.

Kā zināms, par tik izciliem panākumiem sportisti saņem arī prēmijas - kanāla 360TV raidījums "Pasaki to skaļi" mudināja vīrus pasapņot un atklāt, kā viņi naudu labprātāk tērētu.

Lasmanis par prēmiju gribētu visiem mīļajiem nopirkt pa saldējumam, nevis pirkt, piemēram, "piekto bembi".

Savukārt Čavars sacīja šādi: "Man viennozīmīgi būs ilgtermiņa atvaļinājums, jo man tāda nav bijis trīs gadus un neesam ceļojuši apstākļu dēļ ar bērnu. Vismaz uz mēnesi būšu prom no telefona un visiem. Aizbrauksim tur, kur neviens mūs netraucēs. Viennozīmīgi."

Arī komandas treneris Feldmanis vēlas baudīt uzvaras augļus, dodoties ceļojumā ar ģimeni: "Es domāju, ka mana ģimene ir pelnījusi atvaļinājumu. Šoreiz es domāju paņemt līdzi arī mammu un tēti. Visi kopā mazā atvaļinājumā, kur ir silti, ērti, forši. Šajā ziņā neesmu ļoti oriģināls - varētu aizbraukt uz Spāniju."

Raidījumu "Pasaki to skaļi", kurā 3x3 basketbolisti teiks sirsnīgu paldies savam trenerim, rādīs trešdien, 1. septembrī, vakarā 360TV vai ceturtdien slavenību video portālā 1188 Play.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu