Krievijas medaļniekiem pirms tikšanās ar Putinu jāsēž 7 dienas karantīnā (13)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Angelina Meļņikova
Angelina Meļņikova Foto: Reuters/ScanPix

Krievijas Olimpiskās komitejas vingrotāja Angelina Meļņikova, kura 2020. gada Tokijas olimpiskajās spēlēs izcīnīja trīs medaļas, atklājusi, kas jādara sportistiem pirms tikšanās ar Krievijas autoritāro prezidentu Vladimiru Putinu.

Meļņikova kļuva par olimpisko spēļu čempioni komandu sacensībās, ieguva bronzas medaļu brīvajās kustībās un individuālajā daudzcīņā. 

21 gadu vecā sportiste savā "Instagram" profilā atklāja, kas Tokijas medaļniekiem jāizpilda, lai varētu vienā telpā tikties ar Putinu.

Tikšanās paredzēta 10. septembrī Sanktpēterburgā, bet pirms tam atlētiem jāievēro septiņu dienu karantīna un jāveic trīs Covid-19 testi. 

Foto: Ekrānšāviņš no Instagram

"Daudzi nesaprot, kāpēc sportisti savos "stāstiņos" vienmēr sūdzas par karantīnu. Es paskaidrošu. Visiem olimpisko spēļu čempioniem un godalgoto vietu ieguvējiem pēc ierašanās dzimtenē paredzēta tikšanās ar prezidentu. Tikšanās ir plānota 10. septembrī, un sakarā ar Covid-19 pandēmiju, kas jau visiem līdz nāvei ir pieriebusies, mēs esam spiesti septiņas dienas sēdēt karantīnā. Vienā istabā, viesnīcā, izolēti no visiem cilvēkiem. Un tā mēs visi tam mentāli gatavojamies, ka būs jāizdzīvo 7 dienas vienā istabā," raksta Meļņikova. 

Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu