Boksa leģenda Oskars de la Hoja atklāj, ka bērnībā viņu izvaroja gados vecāka sieviete (3)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Oskars de la Hoja
Oskars de la Hoja Foto: AFP/SCANPIX

Pasaules boksa leģenda Oskars de la Hoja izdevumam "Los Angeles Times" atklājis, ka agrīnos pusaudža gados viņu izvaroja kāda gados vecāka sieviete. 

Bijušais pasaules čempions boksā sešās svara kategorijās 13 gadu vecumā devies uz boksa turnīru Havaju salās, kur viņu izvaroja vismaz 35 gadus veca sieviete. 

"Dzīve nav vienkārša. Mani 13 gadu vecumā izvaroja. To izdarīja sieviete. Viņai bija vairāk nekā 35 gadi. Tas ir - es vienkārši nezaudēju nevainību 13 gadu vecumā. Man to atņēma, mani izvaroja. Pievēršanās alkoholam un narkotikām savā ziņā bija mēģinājums to visu aizmirst," intervijā "Los Angeles Times" sacīja bokseris. 

Šobrīd 48 gadus vecais de la Hoja izteicās, ka aizvien nav to momentu spējis sagremot. 

"Man tas aizvien sāp. Tas manī sēž dziļi iekšā. Un jūs nezināt, kas notiek, kad tas izlaužas uz āru. Vienkārši ceri to visu aizmirst," pauda bokseris. 

11. septembrī Losandželosā viņš aizvadīs savu pirmo cīņu kopš 2008. gada. Oskars de la Hoja spēkiem mērosies ar jauktās cīņas mākslas (MMA) brazīliešu cīkstoni Vitoru Belfortu, kuram tā būs otrā cīņa boksa ringā. Pirmajā vinnēja. 

Savas profesionāļa karjeras laikā de la Hoja aizvadījis 45 cīņas, kurās izcīnījis 39 uzvaras (30 ar nokautu). 

1992. gada olimpiskajās spēlēs Barselonā viņš kļuva par čempiona svara kategorijā līdz 60 kg. Amerikānis kļuvis par pasaules čempionu sešās svara kategorijās un ieņem otro vietu pēc Menija Pakjao pēc izcīnīto titulu skaita dažādās svara kategorijās.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu