RFS paraksta trīs gadu līgumu ar serbu uzbrucēju Iliču

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Andrejs Iličs
Andrejs Iličs Foto: fkjavor.com

Latvijas futbola klubs RFS parakstījis trīs gadu līgumu ar serbu uzbrucēju Andreju Iliču, kurš komandai pievienojās kā brīvais aģents, piektdien informē RFS.

Vēl šogad RFS jaunpienācējs aizvadīja divas spēles Serbijas U-21 izlases sastāvā, bet kopumā viņš jau ir sakrājis lielu pieredzi Serbijas superlīgā, kur Iličam 55 spēles 12 gūti vārti un piecas rezultatīvas piespēles.

"Esam ļoti gandarīti par panāktu vienošanos. Iličs tiek uzskatīts par ļoti perspektīvu serbu uzbrucēju, bet interesi par viņu izrādīja arī vairāki Eiropā labi zināmi klubi. Pēc sava spēles stila viņš nedaudz atgādina Darko Lemajiču - spēj aizķerties aiz bumbas, ir ļoti spēcīgs otrajā stāvā," komandas jaunieguvumu raksturo RFS sporta direktors Aleksandrs Usovs.

"Ar spēlētāju panākta ilgtermiņa vienošanās. Esmu pārliecināts, ka viņš veiksmīgi iekļausies mūsu komandā," sarunā ar RFS preses dienestu pauž Usovs.

Savu karjeru Iličs iesāka Belgradas "Partizan" kluba sistēmā, bet augstākajā līgā debitēja "Napredak" sastāvā. Viņa karjeras pēdējā pieturvieta dzimtenē bija "Javor-Matis" komanda.

RFS pagājušajā sezonā Latvijas virslīgā izcīnīja otro vietu. Šosezon komanda ar 49 punktiem 19 spēlēs ir čempionāta līdere.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu