Video ⟩ Strēlnieks debitē "Žalgiris" rindās ar zaudējumu pret Bērziņa komandu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp

Latvijas basketbola izlases saspēles vadītājs Jānis Strēlnieks piektdien ar pārbaudes spēlē gūtiem 11 punktiem debitēja Lietuvas grandā Kauņas "Žalgiris", neglābjot komandu no zaudējuma.

"Žalgiris" ar rezultātu 80:82 (20:14, 15:27, 25:23, 20:18) piekāpās centra spēlētāja Kaspara Bērziņa pārstāvētajai Panevēžas "Lietkabelis" komandai.

Strēlnieks nepilnu 27 minūšu laikā realizēja trīs no sešiem tālmetieniem un vienu no trim divpunktu metieniem, izcīnīja četras atlēkušās bumbas, atdeva trīs rezultatīvas piespēles, vienreiz kļūdījās, četrreiz pārkāpa noteikumus, izprovocēja vienu piezīmi un iekrāja 12 efektivitātes koeficienta punktus, kas bija otrs labākais rādītājs komandā.

Bērziņš nedaudz vairāk kā 16 minūtēs guva piecus punktus, realizējot vienu no diviem divpunktu metieniem un vienu no četriem tālmetieniem. Viņš arī izcīnīja trīs bumbas zem groziem, trīsreiz rezultatīvi piespēlēja, pārtvēra trīs bumbas, piezīmēs/izprovocētajos pārkāpumos iekrāja tādu pašu bilanci kā Strēlnieks un nopelnīja desmit efektivitātes koeficienta punktus.

"Žalgiris" rindās rezultatīvākais ar 14 punktiem bija Luks Lekavičs, bet pretiniekiem 16 punktus guva Ģedimins Oreliks.

Lietuvas čempionāts basketbolā sāksies pēc divām nedēļām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu