Karantīnas dēļ dažas minūtes pēc spēles sākuma pārtrauc Brazīlijas - Argentīnas spēli (451)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Vien pāris minūtes pēc spēles sākuma karantīnas dēļ pārtraukta Argentīnas un Brazīlijas futbola izlašu spēle Pasaules kausa izcīņas kvalifikācijas turnīrā, vēsta BBC.

Brazīlijas veselības aizsardzības amatpersonas Sanpaulu devās laukumā, iebilstot pret trīs Argentīnas spēlētāju piedalīšanos, kuri, viņuprāt, pārkāpuši Covid-19 noteiktos karantīnas noteikumus.

Argentīnas izlase pameta laukuma un spēle netika atsākta. Tā devusies mājup, lai gatavotos 10. septembrī paredzētajam mačam savā laukumā pret Bolīvijas valstsvienību.

Brazīlijas veselības aizsardzības amatpersonas norādīja, ka četriem Argentīnas futbolistiem, kuri spēlē Anglijas klubos, jāievēro karantīna. Trīs no viņiem - Emiljano Martiness, Džovani Lo Selso (abi "Aston Villa") un Kristians Romero (Totenhemas "Hotspur") - spēli sāka sākumsastāvā. 

Pēcāk Brazīlijas futbolisti tajā pašā laukumā aizvadīja improvizētu treniņu un stundu pēc spēles pārtraukšanas uzzināja, ka mačs netiks atsākts. 

Futbolistiem, kuri Brazīlijā ieradušies no Lielbritānijas, bija jāievēro 14 dienu karantīna, taču viņi šos noteikumus pārkāpuši. Argentīnas Futbola asociācija (AFA) paziņoja, ka komanda Brazīlijā atrodas kopš 3. septembra un ir ievērojusi visus veselības protokolus.

Brazīlijas izlase Dienvidamerikas grupā ar septiņās spēlēs iekrātu 21 punktu ir līdere, bet Argentīna tikpat mačos nopelnījusi 15 punktus, kas turnīra tabulā dod otro vietu. 

Komentāri (451)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu