Balcera pārstāvētajā "Sharks" darbu pārtrauc treneris, kurš nevar vakcinēties pret Covid-19

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Sanhosē "Sharks" hokejisti
Sanhosē "Sharks" hokejisti Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas hokeja uzbrucēja Rūdolfa Balcera pārstāvētajā Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandā Sanhosē "Sharks" darbu pārtraucis treneris Rokijs Tompsons, kurš nevar vakcinēties pret Covid-19, vēsta Ziemeļamerikas mediji.

NHL drošības protokols nosaka, ka 2021./22. gada sezonā katrai personai, kas spēlēs un treniņos uzturas spēlētājiem tuvāk par 12 pēdām (3,65 metri), ir jābūt pilnībā vakcinētai pret Covid-19.

"Saistībā ar medicīniska rakstura izņēmumu, kas man liedz vakcinēties pret Covid-19, un ņemot vērā līgas protokolu, es vairs nevaru pildīt savus pienākumus "Sharks" treneru štābā," paziņojumā citēts Tompsons, kurš sīkākus komentārus nesniegšot.

44 gadus vecais Tompsons pagājušajā sezonā pievienojās "Sharks" komandai. Viņam tā nebija pirmā pieredze NHL trenera darbā, jo 2014./15. gada sezonā kanādietis strādāja arī Edmontonas "Oilers".

Tompsons trenera karjeras lielāko daļu pavadījis Amerikas Hokeja līgā (AHL), kā arī strādājis ar junioru komandām Ontario Hokeja līgā (OHL) un Rietumu hokeja līgā (WHL).

Balcers šovasar pagarināja līgumu ar "Sharks" uz diviem gadiem par kopējo atalgojumu 3,1 miljons ASV dolāru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu