Video ⟩ Kazakevičs: Zināma vilšanās par spēles rezultātu ir

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Dainis Kazakevičs
Dainis Kazakevičs Foto: Sanita Sparāne (Latvijas Futbola federācija)

Latvijas nacionālās futbola komandas galvenais treneris Dainis Kazakevičs uzskata, ka viņa vadītā izlase trešdien Podgoricā aizvadīja diezgan veiksmīgu spēli Pasaules kausa izcīņas kvalifikācijas turnīrā pret Melnkalni. 

Latvijas izlase ar Melnkalni cīnījās bezvārtu neizšķirti 0:0

"Kopumā mēs aizvadījām diezgan grūtu spēli. Abas komandas bija motivētas uzvarēt. Skaidrs, ka šāds spēles ritējums bija prognozēts - ka mēs kompakti spēlēsim savā laukuma pusē un orientēsimies uz pretuzbrukumiem. Abām komandām bija iespējas uzvarēt," Latvijas Futbola federācijas (LFF) mājas lapā citēts Kazakevičs. 

Abu komandu pirmā riņķa spēlē uzvaru ar 2:1 "Skonto" stadionā izcīnīja Melnkalnes futbolisti. 

Pašā mača izskaņā uzvaru Latvijas komandai varēja izraukt uz maiņu nākušais Andrejs Cigaņiks, kurš sita nedaudz garām vārtiem. 

"Mājiniekiem varbūt bija vairāk momentu, bet mums laikam bija vislabākā iespēja izraut uzvaru pēdējās sekundēs. Ne viss izdevās, taču kopumā varu teikt, ka komanda aizvadīja diezgan veiksmīgu spēli. Šī tomēr bija mūsu komandai trešā spēle šajā nometnē, un dažiem spēlētājiem bija liela slodze. 

 

"Skaidrs, ka pirms spēles bijām noskaņoti spēlēt par trim punktiem. Sapratām, ka spēle nebūs viegla. Neizdevās gūt vārtus no iespējām, kuras izveidojām. Parasti īpaši sāpīgi jūtas tā komanda, kurai bija pēdējā labā iespēja, tā ka zināma vilšanās par spēles rezultātu ir," norādīja Kazakevičs. 

Nākamo spēli Latvijas izlase aizvadīs 8. oktobrī savā laukumā pret Nīderlandi, trīs dienas vēlāk uzņems Turciju. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu