Vītoliņš: Ir doma izlasei piesaistīt Znaroku (13)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš
Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš Foto: Valery Sharifulin/TASS

Latvijas izlases galvenajam trenerim Harijam Vītoliņam ir vēlme piesaistīt valstsvienībai Oļegu Znaroku, lai izmantotu viņa zināšanas labāka rezultāta sasniegšanā.

Latvijas Hokeja federācija (LHF) otrdien parakstīja jaunu vienošanos ar Vītoliņu pēc sistēmas 2+1 gads. Līgums ir spēkā līdz 2023. gada jūnijam, ar iespēju to pagarināt uz vēl vienu gadu.

Vītoliņa vadībā Latvijas valstsvienība augustā pašmājās izcīnīja tiesības piedalīties 2022. gada Pekinas olimpiskajās spēlēs.

Valstsvienības galvenais treneris pēc jaunā līguma izziņošanas žurnālistiem pauda, ka vēlētos komandai piesaistīt Znaroku, jo viņa klātbūtne un zināšanas lieti noderēja olimpiskajā kvalifikācijā.

"Ir doma [piesaistīt Znaroku Latvijas izlasei]. Olimpiskās kvalifikācijas turnīrā Oļegs piedalījās un vēroja visus treniņus, runāju ar viņu gan pirms, gan pēc spēlēm. Jāskatās, kā situācija izvērtīsies tālāk. Protams, klīst baumas, ka Oļegs strādās ar Krievijas izlasi, bet man viņš sacīja, ka pagaidām nekas konkrēts par to nav runāts," atklāja treneris.

Novembrī Latvijas komanda spēlēs pret Dāniju un Norvēģiju un vēl vienu valstsvienību, bet pagaidām rit sarunas. Tāpat vēl nav skaidrības, kur turnīrs risināsies. Decembrī Latvijas izlase uzaicināta uz turnīru Šveicē.

Pekinas olimpiskās spēles risināsies no 4. līdz 20. februārim.

Vīriešu hokeja turnīrā piedalīsies 12 komandas, kas sadalītas trīs grupās. Katras grupas uzvarētāja un vēl labākā otrās vietas ieguvēja kvalificēsies ceturtdaļfinālam. Savukārt pārējās komandas pēc grupu turnīra aizvadīs spēli, kurā cīnīsies par iekļūšanu ceturtdaļfinālā.

Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu