Video ⟩ Elvis Merzļikins spēlēs Kivleniekam veltītā ķiverē (151)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp

Latvijas vārtsargs Elvis Merzļikins savā "Instagram" kontā publiskojis video, kurā redzama viņa nākamās sezonas ķivere, kas veltīta bojā gājušajam vārtsargam Matīsam Kivleniekam. 

Kivlenieka mira pēc salūta petardes trieciena krūtīs ASV Neatkarības deklarācijas gadadienā 4. jūlijā.

Merzļikins jau iepriekš izteicās, ka tādā veidā Matīss izglāba viņa sievas un tobrīd vēl nedzimušā dēla dzīvību. Merzļikins par godu Kivleniekam savu dēlu nosauca par Noksu Matīsu.

Kolumbusas "Blue Jackets" vārtsargs publiskojis video, kurā redzams, ka viņa ķiveri nākamajā sezonā rotās dažādi ar Kivlenieku saistīti elementi, piemēram, slavenais komiksu tēls Džokers, kurš iepriekš bija arī uz paša Kivlenieka ķiveres, kā arī uzraksts: "Tu atvairīji pēdējo ripu, mazo brāl'."

Tāpat zoda daļā ir 80. numurus, ar kuru Latvijas izlases rindās un "Blue Jackets" spēlēja tieši Kivlenieks. Ķiveres aizmugurē ir Latvijas un Šveices karogi. 

Iepriekš Merzļikins sarunā ar "The Athletic" norādīja, ka darīs visu, lai par godu Kivleniekam nākamajā sezonā izcīnītu Vezina jeb regulārās sezonas labākā vārtsarga trofeju.

Pirmo pārbaudes spēli, gatavojoties NHL jaunajai sezonai, "Blue Jackets" aizvadīs 27. septembrī Pitsburgā pret uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvēto "Penguins".

Komentāri (151)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu