Punnenovam fantastisks sniegums Šveices čempionāta spēlē (126)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Ivars Punnenovs
Ivars Punnenovs Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas izlases vārtsargs Ivars Punnenovs piektdien atvairīja 46 metienus Langnavas "Tigers" vārtos, sekmējot komandas uzvaru izbraukumā pār "Lugano".

"Tigers" viesos pārspēja "Lugano" ar 4:1 (1:0, 1:0, 2:1).

Punnenovs atvairīja 46 no 47 metieniem jeb 97,87% metienu, kamēr "tīģeriem" uzvarai pietika ar 31 metienu pa mājinieku vārtiem.

Tikmēr Langnavas komandas pieteikumā debitēja, kaut arī laukumā neizgāja, latviešu uzbrucējs Oskars Lapinskis, kurš iepriekšējo sezonu pavadīja kluba junioru komandā.

Kaspara Daugaviņa pārstāvētā "Bern" savā laukumā ar 3:4 (0:2, 1:2, 2:0) atzina "Zug" hokejistu pārākumu.

Uzbrucējs šajā spēlē laukumā pavadīja 19 minūtes un 33 sekundes, no kurām četras minūtes un viena sekunde nospēlētas vairākumā, bet 59 sekundes - mazākumā. Uzbrucējs četrreiz meta pa vārtiem, vēl reizi trāpīja pa vārtu konstrukciju, uzvarēja vienā no diviem iemetieniem un nopelnīja +/- rādītāju +2.

No Latvijas hokejistu pārstāvētajām komandām vislabāk sokas "Tigers", kas ar trim punktiem vienā spēlē ir piektā starp 13 vienībām. "Lausanne" ar vienu zaudējumu ir astotā, vairāku Latvijas hokejistu pārstāvētā Ženēvas "Servette" ar tādu pašu bilanci - devītā, bet "Bern" ar diviem zaudējumiem ieņem 12.vietu.

Iepriekšējā sezonā Nacionālās līgas turnīra finālā Ženēvas "Servette" piekāpās "Zug" hokejistiem.

Komentāri (126)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu