Mančestras "United" vārtsargs: Ronaldu diētas dēļ neviens neaiztika desertus

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Krištianu Ronaldu
Krištianu Ronaldu Foto: Reuters/ScanPix

Portugāles futbola zvaigzne Krištianu Ronaldu ar savu strikto diētu parādījis piemēru komandas biedriem Mančestras "United" rindās, intervijā pastāstīja Anglijas kluba vārtsargs Lī Grants.

36 gadus vecais Ronaldu sestdien guva divus vārtus, kaldinot Mančestras "United" uzvaru Anglijas premjerlīgas mačā. Futbola zvaigzne atgriezās komandā pēc 12 gadu pārtraukuma.

Dienā pirms spēles Ronaldu ievēroja striktu diētu, kas ietekmēja arī komandas biedru ēdienu izvēli, intervijā "Talksport" pastāstīja Mančestras "United" rezerves vārtsargs Grants.

"Piektdienās puiši mēdz pēc vakariņām sagrēkoties - apēst kādu ābolmaizi, olu krēmu, brauniju. Taču šoreiz neviens neiztika desertus," sacīja Grants. 

"Viens no puišiem man prasīja - kas Krištianu ir uz šķīvja? Protams, tas bija vistīrākais un veselīgākais, ko spējat iedomāties," atklāja vārtsargs. 

Ronaldu jau gadiem ir slavens ar striktu diētu un sportista režīmu. Viņš uzturā lieto svaigus augļus, salātus, riekstus, pilngraudus, zivis, jogurtus, kvinoju un vistu.

"Viņam bija vairāki šķīvji. Uz viena no tiem bija kvinoja, avokado un pāris vārītas olas. Šis puisis ir apbrīnojamā formā," teica Grants.

Ronaldu ar veselīga dzīvesveida paradumiem izcēlās arī šovasar Eiropas čempionātā, kad preses konferencē viņš dusmīgs aizvāca no galda kokakolu un uzsvēra, ka jādzer ūdens.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu