Fjūrijs: Pieļauju, ka Usiks ir labāks, nekā liekas

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Oleksandrs Usiks
Oleksandrs Usiks Foto: AFP/SCANPIX

WBC pasaules čempions smagsvaru kategorijā boksā Taisons Fjūrijs uzskata, ka ukrainis Oleksandrs Usiks cīņā pret Entoniju Džošua var pārsteigt.

25. septembrī Usiks Londonā cīnīsies ar WBA, IBF, WBO un IBO jostu glabātāju Džošua, ar kuru, visticamāk, nākotnē cīnīties arī Fjūrijs. 

"Pēdējās divās cīņās Usikā neko daudz nesaskatīju. Bet tad es par to padomāju. Varbūt viņš neparādīja mums visu, uz ko viņš ir spējīgs. Iespējams, Usiks tā darīja speciāli, lai tiktu pie lielāka čeka un savu maksimumu rādītu nākamajās cīņās," boksa izdevums "BoxingScene" citē Fjūrija izteikumus. 

34 gadus vecais Usiks pēdējo reizi cīnījās oktobrī, kad pēc punktiem uzvarēja britu Dereku Čizoru. Ukrainis supersmagajā svarā aizvadījis divas cīņas un abās uzvarējis. 

"Man ir aizdomas, ka Usiks ir labāks, nekā šķiet, un momentos, kad viņam būs nepieciešams rādīt savu labāko sniegumu, viņš to arī izdarīs. Tāpat kā es," pauda Fjūrijs. 

Usikam profesionālajā boksā aiz muguras ir 18 cīņas, visas uzvarētas, no tām 13 ar nokautu. 2018. gada janvārī viņš Rīgā Pasaules Boksa supersērijas pirmās sezonas pirmā smagā svara kategorijas pusfinālā pēc punktiem uzvarēja latvieti Mairi Briedi.

Džošua profesionālajā boksā aizvadījis 25 cīņas, no kurām uzvarējis 24, 22 no tām ar nokautu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu